6 - 8 mi się podobają, najbardziej chyba 7. 9 natomiast nie bardzo. Może gdyby z innej perspektywy zrobić ujęcie to by do mnie przemówiło?
Pozdr
Wersja do druku
6 - 8 mi się podobają, najbardziej chyba 7. 9 natomiast nie bardzo. Może gdyby z innej perspektywy zrobić ujęcie to by do mnie przemówiło?
Pozdr
6 fajna.
7 bym powalczył z geometrią tak, żeby te beczki były równo. Na miniaturce są jak piskee, a tu masz śmieci po bokach.
8 ciekawe, ale dziwny kontrast - czarna ziemia i mdle morze.
9 detale - w prawym górnym rogu wychodzi Ci "coś" i tak samo w lewym dolnym. Troche inne kadrowanie i byloby super.
Dziękuję wszystkim za komentarze. Poniżej poprawiona 7:
10.Załącznik 74789
Hmm, znowu cos dziwnego sie dzieje z tym forum. Teoretycznie mam w tekscie posta jeden obrazek, a wyświetlają się dwa. Hmm...
11. Auto-(cienio)-portret
Załącznik 74790
Poprawiona wygląda jak należy. Załącznik pokazuje się zawsze w białej ramce. jak chcesz zapisać powiększenie to zapisz , kliknij na załącznik , zapisz linka do dużego i w drodze ponownej edycji , zapisz link do obrazka w dużym wymiarze przez trzecią od końca ikonkę - dawno tu Pana nie było , zmieniło się oprogramowanie forum w międzyczasie....
Dzisiaj będzie paczka zdjęć w nieco nowym dla mnie temacie - tj. streetowe portrety z zaskoczenia. Prawdę powiedziawszy temat dla mnie jest trudnym, trochę brakuje mi odwagi zeby tak po prostu podejsc do kogoś i zrobic mu fote bez pytania, wiec raczej staram sie robić te zdjęcia z zaskoczenia, tak żeby fotografowana niewiasta lub jegomość mnie nie zauwazyli zanim zrobię zdjęcie.
Zdjęcia są z targów kultury japońskiej które odbywały się w ten weekend w Londynie.
12.
Załącznik 75048
13.
Załącznik 75049
14.
Załącznik 75050
15.
Załącznik 75051
16.
Załącznik 75052
17.
Załącznik 75053
Bardzo mi się podaba ten reportaż(yk).
Pierwsza fotka - świetna. Ona Ci patrzy prosto w obiektyw!
Kapitalna wrzuta. 12 super.