-
Tak jak i poprzednia także ta sesja bardzo mi się podoba. Podkreślę, że moja ocena opiera się na subiektywnym spojrzeniu na całość i nie zagłębianiu się techniczne detale. Tak jak kolega wcześniej zauważył zdjęcie na ruchomych schodach wydaje się przekrzywione. Reszta bardzo fajna.
-
Przychylam się do ocen kolegów- zdjecie z ruchomych schodów zatrzymało mnie na dłużej. Rewelacyjny planer na tym moście malowanym na czerwono - widziałabym tam wiecej kadrów. :grin:
Pozdrawiam :grin:
-
Sama chciałabym takie zdjęcia :)
-
O ile co do poprzedniej sesji mam mieszane uczucia, to narzeczeńska budzi sympatię. Obróbka też bardziej mi pasuje. Progress jednym słowem.
To co mi się rzuciło w oczy, to za dużo całowania. Nie, żeby coś w tym było złego, tylko że kadry z taką samą grą pary wydają się zbyt podobne do siebie.
-
Serdecznie dziękuję za wszystkie uwagi i komentarze :) Właśnie obrabiam kolejny ślub - jak skończę postaram się coś podrzucić :) - jeżeli oczywiście jeszcze Was nie zanudziłem :)
Pozdrawiona !!!:)
-
To teraz tak trochę inaczej.
Pokaz zdjęć na zasadzie wyciągnięcia z tego reportażu.
Tylko 21 klatek. Zapraszam do oceny jeśli ktoś ma ochotę ;)
www.adrianwykrota.pl/BJ2
-
Fajne. Tylko mam jedno zastrzeżenie: czemu zdjęć z przygotowań jest więcej, niż zdjęć z samego ślubu?
-
Dzięki Epicure za odpowiedź.
No faktycznie jest - nie wiem jakoś skupiłem się na sklejeniu tego w reportaż z tego dnia i oddania klimatu. Wesla np. jest mało - bo go nie było:D tzn. było przyjęcie na którym byłem godzinkę.
-
Za mało panny młodej.W najwazniejszym momencie w kosciele widzimy tylko jejprofil.
-
Zgodzę się z voovoo- dla mnie osobiście- powinieneś troszkę osłabić wpływ duszy streetowca i pomyśleć jak kobieta :wink::-P
Kobieta chcie wyglądać pięknie i na wielu zdjęciach a jak do tego zdjęcia będą oryginalne to jeszcze lepiej.
Panna młoda musi mieć dużo ładnych zdjęć na których wygląda olśniewająco- pan młody jeśli jest 100 procentowym facetem to jest pewien własnej wartości i wiele uroczych zdjeć nie jest mu aż tak do szczęścia potrzebnych :wink:
Doceniam świeże spojrzenie i pomysły na fotki ale jako klientka nie przepadałabym za zdjęciami gdzie pół kadru to rozmyta ściana a gdzieś w tle mala główka. Myślę , ze mógłbyś bardziej skupić uwagę na próbę jak najładniejszego przedstawiania młodych a to wcale nie jest proste- przecież nie wszystkie panny młode i ich mężowie są piękni.
W Twojej galerii zwróciło moją uwagę zdjęcie z przygotowań. Panna młoda podczas mycia głowy: obiektyw przybliżył i pogrubił nogi panny- na pierwszym planie a głowa maleńka na drugim planie. Osobiście gdybym miała nieco pulchne uda, nie chciałabym aby były tematem zdjęcia:wink:
Pamiętaj każda kobieta chce być piękna i to najczęściej ona wybiera fotografa do sesji ślubnej. To moim zdaniem powinien być priorytet dla Ciebie.
W twojej oststniej kolekcji młodzi ładnie wyglądają przy wyjściu z kościoła.:grin:
Z przyjemnością oglądam i komentuję Twoje postępy :grin:
Pozdr.