Ale RAW. 4GB już stykają, ale ważniejsze żeby szybko zapisywały...Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
Wersja do druku
Ale RAW. 4GB już stykają, ale ważniejsze żeby szybko zapisywały...Cytat:
Nieeeee, ja sobie "chwalę" 512 MB/36 klatek. Palec robi się trochę lżejszy.Cytat:
Zamieszczone przez Yx
A czy RAW czy nie RAW, to zdarza się od wielkiego dzwonu, że włączam JPG :-).
Pozdrawiam
No właśnie, trzeba oszczędzać swoje aparaty, bo nie wiadomo kiedy następcy wyjdą :razz: :mrgreen: ;)Cytat:
Chciałes napisać "Kiedy dyski twarde o pojemności 1TB będą kosztować 300 zł"?Cytat:
Zamieszczone przez Yx
To tak, z tego punktu widzenia to jest oszczędność.
Pozdrawiam
To też jest problem. 100GB koszyuje majątek, a co dopiero 1TB. W Mac Pro jest możliwość 3TB, za 16 tyś......$ :roll:Cytat:
Cytat:
Zamieszczone przez salvadhor
Dokładnie tak !
Karta xD nadaje się, jako dodatkowy magazyn fotek, do kopiowania z CF.
Sama xD, to nieporozumienie, a w dodatku nie jest tania.
Pozdrówka
cześć wszystkim :)
dziękuję za zainteresowanie i pomoc:)
stałam się posiadaczką e330 - testuje, ucze się jak dobrze wykorzystać jego możliwości.
na razie wydaje mi się że ma w niektórych sytuacjach problem ze złapaniem ostrości (nawet przy krótkich czasach), napiszcie prosze czy też macie bądz mieliście takie odczucia, oczekiwałam "żylety"?
pozdrawiam was ciepło:)
Masz 14-45? Czy wczesniej uzywalas kompaktu? 14-45 jest troche mydlany, to obeiktyw kitowy i zazwyczaj dobrze jest troszke wyostrzyc w programie. Kompakty, przeciwnie do lsutrzanek, wyostrzaja czesto zdjecia firmware'owo, dlatego po przesiadce na lustrzanke z kitem mozna sie zdziwic. Oczywiscie lepsze szkla sa ostrzejsze same z siebie.
miałem podobne odczucia na początku zabawy z e 330. Zawiedziony byłem obiektywem 40-150 stara wersja. Po pewnym czasie ta plastyka szkła spodobała mi się.
pozdrawiam
wszystko przyjdzie z czasem :) cierpliwosć, cierpliwość i jeszcze cierpliwosć, to jest potrzebne żeby robić dobre zdjęcia. A zdjęcia wyostrzaj w sofcie, mozesz to zrobić lepiej, precyzyjniej niż robi to program w aparacie ;)Cytat:
Zamieszczone przez jooann
pozdrawiam