Miałem na mysli to ,że wszedzie witać X poprostu :D kratek kartki nie brałem po uwagę. Tak jakos w głowie zaświtał taki pomysł i postanowiłem go zrealizować ;) dzieki i pozdro
Wersja do druku
Miałem na mysli to ,że wszedzie witać X poprostu :D kratek kartki nie brałem po uwagę. Tak jakos w głowie zaświtał taki pomysł i postanowiłem go zrealizować ;) dzieki i pozdro
jakby WB nie wydolił ,perspektywa OK
Sorki za głupie pytanie ale co znaczy "WB"?
Ostatnia fota lepsiejsza od poprzednich. Gość, który grał kółkami, jest debilem :mrgreen: .
No bo to ja grałem :mrgreen: specjalnie na podrzeby zdjęcia ;)
To chyba pierwszy raz grałeś w kółko i krzyżyk. :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez thethomson
Nie no jeszcze kiedyś tam za młodu z dziadziem :razz: poginałem ostro ale z wprawy wyszedłem chyba ;) , zreszta za skomplikowane to dla mnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Proszę o ocenę tejże próby
thethompson,
Jakos nie kojarze twoich fotek z abstrakcja, gra kólko i krzyzyk jest gra, kubek jest kubek, ręka jest ręka, etykietka jest etykietka - bardzo konkretna przedmioty. W zaden sosob te przedmioty nie wywoluja u mnie wedrowki mysli ku ieznanym przestrzeniom ani nie widze na nich metafor, ani ie widze w nich odniesien do innej interpretacji poza tą, że to sa próby zdjęciowe. Moze bys wyjasnil, dlaczego w ten sposob zatytulowales swoj cykl.
Pzdr, TJ
Chcesz zrobić dobrą abstrakcję? Proponuję Ci stronę Jackson Pollock. Spróbuj się pobawić :)