Sprubowałem swoich sił w tej dziedzinie co sądzicie? Dodam że na zdjeciu pierwszym linia-życie, długopis-los, a bogiem jest ktos kto go trzyma w garści.![]()
![]()
Sprubowałem swoich sił w tej dziedzinie co sądzicie? Dodam że na zdjeciu pierwszym linia-życie, długopis-los, a bogiem jest ktos kto go trzyma w garści.![]()
![]()
to nie jest tak naprawdę jeszcze abstrakcja w fotografii, bo rozróżniam konkretne przedmioty
to jest ciekawym przykladem abstrakcji http://www.digart.pl/zoom/512251/ok.html
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
A widzisz jeszcze wiele niewiem, chcialem poprostu pokazac te przedmioty troche inaczej. Ale mimo wszystko prosze o wasze wypowiedzi![]()
to bardziej fotografia makro, co nam pokazałeś, ale nie określenie się liczy a bardziej zdjęcia
www.michalmilde.pl
tak wiec co mozecie o nich powiedziec oprucz tego ze nie sa abstrakcja![]()
![]()
z długopisem poruszone, spróbować możesz z wieloma źródłami światła, by takie czarne cienie się nie tworzyły, a jeśli dążysz do abstrakcji to wtedy trzeba już nieco inaczej eksperymentować
www.michalmilde.pl
Ze jak sie fotografuje z czasem 1/13 s., to lepiej gdy aparat jest na statywie?Zamieszczone przez thethomson
To a propos zdiecia nr 1. Wzgledem fot. 2 nie ma zdania.
Ot, leza sobie dwie pogniecione kartki, na kartce w kratke.
![]()
Może jeszcze popracuj nad tematami mocniej eksploatowanymi? Jakiś kotek, piesek, domek, dziewczyna (ubrana i naga) zanim spróbujesz lansować się artystowsko?Zamieszczone przez thethomson
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
No własnie ten statyw by sie przydal, juz sie zabieram od dłuższego czasu do zakupu ale widze ze trzeba jaknajszybciej, ten cien tez wiem ze zbyt ciekawie niewyglada. A przy zdjeciu nr 2 mialem taka fazeżeby sfotografowac dwie zgniecone kartki i juz
![]()
![]()
dzieki i pozdr
a tak własciwe to RadioErwan czemu niemoge poprubowac tak? To ze jestem poczatkujacy to chyba nieznaczy ze niemoge "sie lansowac arystowsko"
Że cierpisz na dysgrafię. Ja zresztą też, ale w odróżnieniu od Ciebie walczę z tym. A zdjęcia marne. Nie ruszają mię wcale. Ot, takie pstryki...Zamieszczone przez thethomson