Re: ZATRZYMAJCIE MNIE!!! Argumenty abym nie kupował NIKONA.
Cytat:
Zamieszczone przez inflator
Już mam dosyć tego bełkotu Olympusa, który za nic ma klienta i zbywa tylko jakąś nierealną obietnicą której ziszczenie jest tak prawdopodobne jak wygrana w LOTTO.
Chyba opuszcze ten pięknie zapowiadający się system który zasnął pod grubą pierzyną i przejdę do Nikona. :cry: Chyba, że .....
No właśnie tu chciałbym usłyszeć poraz 10000krotny dlaczego Olympus a nie Nikon
P L E A S E
Ty sie chyba nie czytasz i nie slyszysz! Juz dawno nie czytalem tak idiotycznego tekstu!
Kup co chcesz, a kogo to obchodzi? Jakis film poogladaj, wypij piwko, pogtadaj o kobitkach ( nam to na forum dobrze robi), wyskocz do psychoanalityka, poopowiadaj mu o swoich problemach. 15 sesji 2 godzinnych, za jedyne 200 zl za sesje. I masz problem wyboru aparatu z glowy. Jedno malzenstwo chcialo bardzo podzielic majatek po rozwodzie, ale wszystko przchlapali u psychoanalityka. Bylo po problemie. Zeszli sie biedni i szczesliwi. Slub drugi wzieli. Pstrykalem to Olkiem.
Czesc.Ch.
Re: ZATRZYMAJCIE MNIE!!! Argumenty abym nie kupował NIKONA.
Cytat:
Zamieszczone przez chomsky
Jedno malzenstwo chcialo bardzo podzielic majatek po rozwodzie, ale wszystko przchlapali u psychoanalityka. Bylo po problemie. Zeszli sie biedni i szczesliwi. Slub drugi wzieli. Pstrykalem to Olkiem.
a to ciekawe... i tak wszystko tym olkiem? pierwszy slub? podział majątku? sesje u psychoanalityka? zejscie się? drugi slub??
Jak pragnę zdrowia! To jest idealna maszyna do focenia! Tyle zdjęć dała radę zrobić, ufff ;)
Cytat:
co Ty chcesz nam trollejbusa wykolejć ? Ty zamochowcu jeden, sabotażysto .........
Składam oficjalny protest na ręce gospodarza domu. Protestuję przeciwko wykolejaniu trOllejbusa i innym działaniom, zmierzającym do zmiany kierunku jazdy pojazdu i utrudnianiu prowadzenia prac badawczych nad przebudową trollejbusa w formułę E.