-
Fotki sa naprawde niezle. Powiedz tylko jak zdolales przekonac te motylki, aby tak grzecznie siedzialy, az im zrobisz fotke. Jak wiadomo OLYMPUS C-4000 jest strasznie wolny. Ja zawsze mam z tym problem, zaby, motyle zawsze mi uciekaly. Jedynym zwierzakiem sfotografowanym przeze mnie w funkcji makro byl ślimak hihi...
pozdrawiam
-
Nie dajmy się oszukać, te motyle są sztuczne :wink:
:lol:
Pozdrawiam
-
@Ola
jak dokladnie przeczytasz tego posta to sie dowiesz gdzie to bylo robione :P Na polu czy jakies lace zeby zlapac motyla olkiem C4000 to trzeba miec duzo cierpliwosci i duzo szczescia - to naprawde fajny sprzet ale bardzo bardzo wolny!
Pozdrowionka
-
wiem, że fotki były robione w motylarium, ale mimo wszytsko chciałam się upewnić, że nie były sztuczne :wink:
co do aparatu, to jeszcze dużo muszę się nauczyć, dlatego tu jestem i mam nadzieję, że już niedługo pochwalę się swoimi skromnymi jeszcze umiejętnościami. :D
Ps. nie lubię zdjęć poprawianych w programach graficznych.
pozdrawiam
-
-
Widzę tu 2 aspekty, pierwszym jest niesamowity motyl z przezroczystymi :shock: skrzydełkami. Drugim brak ostrości, szkoda :(
Pozdrawiam
-
True True, like above. A NeatImage juz byl?, bo szum dosyc mocny.
-
nie byl i pewnie nie bedzie - nie lubie tego programu (nie umiem go obslugiwac :P). Jak juz to czasami robie cos w PS... ale wiekszosc tego co zrobie w PSie to "kaleczenie" fotek
-
Ja uzywam NeatImage wlasnie w PS.
-
W jaki sposób jeśli można spytać? Też mam NEat Image ale nie w PS tylko jako niezalezny program i to nie jest zbyt wygodne bo trzeba otwierac fotki w dwoch programach :(