fotki bardzo fajne, na co dzień widzę tego typu maszyny
Wersja do druku
fotki bardzo fajne, na co dzień widzę tego typu maszyny
Bardzo fajne kadry. Sam wybieram się na zajezdnię PKP by pofocić. Tylko najpierw pogody, a teraz czasu jakoś ostatnio brak.
Temat bardzo wdzięczny i jak koledzy pisali - budzi w każdym różne emocje związane z podróżą.
Bardzo podoba mi się ten wątek. Zawsze z wypiekami na twarzy oglądam program o Szwajcarskich Kolejach, emitowany na którymś z kanałów discovery.
Kolejnictwo ma swoja magię, zwłaszcza te odchodzące już do lamusa lokomotywy. Jak masz jakieś zdjęcia parowozów, to dawaj szybko.... ;)
rumpel -mam parowoziki ze skansenu kolei wąskotorowej w Rogowie (Łódzkie) ale zdjęcia robione bezmyślnie małpką nie nadają się do prezentacji (na pewno nie na tym forum). Mam nadzieję tego lata tam powrócić...
Witam !!
Jeśli pozwolisz ! Podepnę się do wątku, mieszkam niedaleko jednego z największych w Polsce , a podobno i w Europie, kolejowego portu przeładunkowego.
Ma on wielki fotograficzny potencjał, ale wciąż czasu i pozwolenia brak na powęszenie między torami ;)
na rozstaju
Jedno z ciekawszych ale nie oddaje klimatu tej potężnej stacji!!
Pozdrawiam !!!
P.S. Jeśli zechcesz skasuje post !!
Witam po długim biernym okresie. W nawiązaniu do kolejnych moich "fotografii" mam zapytanie: co wybrać: czy zuiko 35mm makro (mam E410) czy kompakt typu używany Panasonic FZ7 i konwerter lub helios (wydatek w obu przypadkach porównywalny)? Zdjęcia poniżej wykonane są na razie małpką sanyo i "konwerterem" zrobionym z tylnej grupy soczewek od heliosa i pudełka plastykowego po filmie. Proszę o ocenę moich ostatnich zabaw (zdaję sobie sprawe z szumów, które się potwornie zwiększyły po kompresji).
7.
8.
Bardzo ładnie, bez dwóch zdań.
Bardzo dobre kadry.:wink:
7 i 8 - świetne fotki.
Pozdrówka.