Obawiam się, żę dużo mniej ciekawe. Przedmówcom gratuluję oka! :wink: Zdjęcioe było rzeczywiście solidnie poruszone, ale wydawało mi się, że zmniejszenie i podostrzenie sprawi, że błąd ten będzie niedostrzegalny. Myliłem się jednak :)
Wersja do druku
Obawiam się, żę dużo mniej ciekawe. Przedmówcom gratuluję oka! :wink: Zdjęcioe było rzeczywiście solidnie poruszone, ale wydawało mi się, że zmniejszenie i podostrzenie sprawi, że błąd ten będzie niedostrzegalny. Myliłem się jednak :)
jak dla mnie te dwa ostatnie to takie sobie pstryki ktore nic specjalnego nie wnoszą:>?
przedostanie ok.
ostatnie byłoby fajne, ale cos sie z głebią podziało niedobrego. Chaos sie na zdjęciu zrobił.
Co to za obiektyw w ostatnim? Jakiś sonnar? :)
Zaden sonnar - długi kit :) Mnie się własnie ten chaos GO podoba i to maleństwo w tym chaosie wyczekujące :) Pozdrawiam.
Ramzesie, zdjątka nie były macane w programach graficznych, co innego te poniższe (niewielka ingerencja w kontrasty plus ramki). Zależy mi na tym, by dowiedzieć się jak wam się podobają te foty.
Ptasie1
Ptasie2
Ptasie3
Ptasie4
Ptasie5
Ptasie6
Proszę o łagodny wymiar kary :)
Z ostatniej serii ładują mi się tylko dwa ostatnie...:cry:
Generalnie fajne (szkoda że padł cień na kruka), tyle że MSZ ramka zdecydowanie na nie...
Pozdrawiam