Jeśli tu jesteś kup E-3. Baaaardzo szybki. W innych systemach mają jeeeszczeee szybsze!
Wersja do druku
Jeśli tu jesteś kup E-3. Baaaardzo szybki. W innych systemach mają jeeeszczeee szybsze!
Piotr Grześ, ale ja będę początkująca, fotografia nie jest moją pasją :wink: moją pasją są psy i na nie wolę wydawać nadmiar gotówki :grin: dużo fotek robię tylko im i przyznam się, że zdjęć męża i córki mam niewiele :oops: dlatego E 520 wydaje mi się rozsądny cenowo :grin: ale jeśli do tego typu zdjęć się nie nadaje to będę szukać czegoś innego :roll:
Nadaje ;)
Tylko, że jeden środkowy punkt AF [bo krzyżowy, najskuteczniejszy, ale nie wiem, jak te 2 pomocnicze - w E-330 nie pomagały...] trochę to ogranicza, ale jest okej. :)
Do tego najlepiej 50-200 :P Ale jak coś to i 40-150 starczy :)
Inna sprawa to kwestia oświetlenia gdzie zdjęcia będziesz wykonywać.
Jeżeli jest tam dość światła aby uzyskać dość krótkie czasy to nie ma problemu, jeżeli światła jest jak na lekarstwo to od razu pomyśl o zakupie lampy błyskowej.
Ps. Poszukaj na forum bo tematów podobnych do tego było od groma i jeszcze
dzięki za rady :grin:
światła jak na lekarstwo nie będzie :wink: fotki psom pstrykam na dworze bo oprawa stosowna :wink: a przy brzydkiej pogodzie to żadna frajda :wink: problemem może być jedynie- las :roll: