2 załącznik(ów)
Odp: Z deszczu wyżęte moje miasto
Macie szczęście, dziś znów byłam nad Wisłą w celu zapodania raportu, a tu... nic. Płynie rzeka, dookoła szarobure pastwiska, niebo nijakie, światło bez jaj... nie będę więc zanudzać :D
Wrzucam zatem dwa obrazki z noworocznego joggingu na moim ukochanym moście. Ciut niewyraźne ale czegóż wymagać od pierwszego dnia w roku? :D
I wszystkim zacnym gościom tego wątku - fajnego roku życzę!
Ciutkę niewyraźne ale to zrozumiałe, robiłaś je w trakcie joggingu:wink: Też dziś byłem na Wisłą ale daleko od "mojego" mostu.
Co z wątkiem "Raport o stanie Wisły"? Zakładasz? W sobotę ogłosimy dzień z życia Wisły i każdy kto ma blisko do naszej królowej rzek pstryka i wrzuca foty. Konkurencja dla DITLa:mrgreen:
Adam, myślę, że tu nie ma co robić akcji, tylko pierwsza osoba mająca jakieś "raportowe" zdjęcia zakłada wątek "Raport o stanie Wisły" i będziemy wrzucać tam zdjęcia wiślane po prostu. Można by się cofnąć, i wrzucić conieco z grudnia ale... czy warto się cofać w Nowym Roku? Zacznijmy od stycznia. To będzie fajny wątek :D
Ok. Jeżeli pozwolisz rozpocznę, mam kilka dzisiejszych:)
Dzisiaj w planach była Wisła do TOPu
ale wyszedł Park Lotników
więc jeszcze się nie podłączę do wątku
ale w przyszłości zapewne coś tam skrobnę ...
z joggingowców pierwsze zdecydowanie - bardzo fajne :)
i musze Ci Aga powiedzieć że mnie tym zaraziłaś - tymi swoimi "mazajami" (i nie ma w tym określeniu niczego obraźliwego ;) wręcz przeciwnie)
coraz częściej łapię się, że chce robić coś w ten deseń.. czasami przed przypadek coś wyjdzie - ale tak czy inaczej cieszy :)
Cytat:
Zamieszczone przez bufetowa
wszystkim zacnym gościom tego wątku - fajnego roku życzę!
i Tobie również :)
co by wszystko grało tak jak należy :)
3 załącznik(ów)
Cieszę się, że wątek wiślany powstał, chwała Adamowi za to :D
U mnie trochę posucha, wrzucam 3 ponuraki strzelone w różnych międzyczasach.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
U mnie trochę posucha, wrzucam 3 ponuraki strzelone w różnych międzyczasach.
Może 4 pory roku... skoro już o międzyczasach mowa. To samo miejsce, te same kadry różne pory roku. Za każdym razem jakiś interesujący element dopasowany do pory roku, albo dopasowany odwrotnie.
PS.
Zawsze kiedy do Ciebie wpadam do wątku... wpadają mi do głowy ciekawe pomysły. Chyba jakąś dobrą aurę rozsiewasz, albo Twoje zdjęcia.
O łoł, ile tam u Was śniegu :shock:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
O łoł, ile tam u Was śniegu :shock:
Eee tam, lodołamaczy niema ... .:cry: