Zdjęcie 70 moim zdaniem w pełni oddaje piękno turystyki, a dodatkowo wprowadza ciekawy klimat, gdzie mgła stanowi wyjątkową atrakcję.
Wersja do druku
Zdjęcie 70 moim zdaniem w pełni oddaje piękno turystyki, a dodatkowo wprowadza ciekawy klimat, gdzie mgła stanowi wyjątkową atrakcję.
Dzięki.
Teraz chwilę nie wrzucałem, bo nie mam dostępu do swojego komputera, ale uznałem, że nie ma sensu czekać na naprawę monitora.
I tak - następne z mgły:
71.
Ładnie, malarsko, prawie bajkowo.
Ostatnie jest jak z Władcy Pierścieni. Bardzo tajemnicze i rzeczywiście malarskie, podoba mi się zamknięcie kadru gałęziami u góry. BTW. czy to ja tam idę? :)
Tym zdjęciem przypomniałeś mi niejakiego Craiga Pottona, którego zdjęcia kilka miesięcy temu wisiały w Luksferze.
Pzdr
Dzięki za komentarze :)
Nie Suchson, to nie Ty... To chyba Moses z kimśtam. Miło, że moja fotka przypomina Ci fotografie tej klasy. Może ją dam na galerię, zastanowię się jeszcze. No to kolejne 2 z mgły.
72.
73.
Dwa ostatnie przypominaja mi droge na Turbacz...wszyscy sie smiali ze robie zdjęcia choć nie ma widoków tylko błoto....- mylili się :cool:
71 wyraz dałem w galerii i nie jest to tajemnicą, że świetne. Pozostałe dwa podobają mi sie,
przedstawiają ciężkie warunki jakie mogą panować na leśnych drogach, gdzie każdy krok grozi bolesnym upadkiem i niezłym pobrudzeniem. Poza tym mają swój klimat i jako, że zrobione w trudnych warunkach zasługują na uwagę.
Bardzo podoba mi się 73
pzdr
A mnie 72, fajnie powyginane w górę gałęzie, byłoby idealnnie gdyby 72 miało dół 73:wink:
Pierwsze z serii najlepsze. Mgła zawsze byłe i będzie fajnym fotomotywem.