Nie, nie nic sie nie pomieszalo.
W juesej cena sie utrzymala, ehhh ta nasza kochana unia...
pozdro
Wersja do druku
Jeszcze jeden plus na rzecz E-M1 - punkt oczny wizjera to teraz 21 mm - powinno się z nim pracować równie wygodnie jak z lustrzankami FF
W którym miejscu ?
i jakie ISO brałeś ?
Nie wiem czy to dobra metoda :), dużo kombinacji. Przecież na dpreview masz już podląd 1:1 imożesz przesuwać sobie w dowolne miejsce.
Nie twierdze że nie masz racji. Mam dobry monitor, ale moje oczy już nie te. :)
No proszę jakie zainteresowanie nowym aparatem: "Aktualnie 35 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (24 zarejestrowany(ch) oraz 11 gości)"
To gietrzy wymieni Panasonica na Sony... no ale i tak będzie czekał na nowy hack dla Sandiska z transferem do 95Mb :)
Drogie te klocki Lego PRO.
Oj aż tak źle by nie było. Chyba :wink:
Czyli w cenie em1* mogę nawet polecieć Za Wodę na weekend, odebrać sprzęt, potestować ibis i spokojnie iść do pracy powiedzmy we wtorek. Ale jaja.
* - KLM, przez Amsterdam.
+ ode mnie, ale nie teraz bo piszę z tabletu
ps. i jeszcze Za Wodą krzyk wielki, że taki drogi
wg mnie na dpreview w żarowym świetle m1 bardzo ładnie się zachowuje ale w dziennym są jakieś placki (na tekscie) i to większe niż w em5. Ustawiłem porównanie na trójkę którą byłem zainteresowany zanim kupiłem omd czyli x-pro, nex6 i em5.Finalnie X-pro najbardziej przyjemne, bez przebarwień ale mniej ostrości, detalu i koloru. Na dobrą sprawę różnice robi podejście do oprogramowania matrycy i dobre szkło. W d7100 najwięcej detalu, ale i szumu i takie dziwne coś pod skosem jakby mikro efekt jeansu.
Jagger tobie sie mydło pomyliło ze skalowaniem takie mam wrażenie. No ale żarty na bok, ja tam temu mydłu nie wierzę, wiem jak ostre zdjęcia robią olki.
Przykłady makr Wonga pokazują co innego, nie mydło :)