Dzięki panowie za uwagi, chyba wybiorę sie jeszcze raz w to miejsce.
Wersja do druku
Dzięki panowie za uwagi, chyba wybiorę sie jeszcze raz w to miejsce.
jak dla mnie to 109 - lubię takie kadry. Pozdrawiam.
Dzięki pers, fajnie jest wiedzieć że ktoś tutaj zagląda:)
Idąc za ciosem wrzucam jeszcze mały pszczeli set. Mam pomysł na większy cykl z pszczołami jako motywem przewodnim ale jak na razie mała próbka do oceny:
111
112
113
114
115
Ostatnio mam awersje do pszczelarzy przez jednego jegomościa :D. Jako cykl to B-C może być ale same pszczoły w B-C no nie wiem :). Zawsze podobały mi się takie standardowe kadry z pszczółkami jak 113 :)
Sa tacy co oglądają:grin: bo ciekawe
pszczeli set - trzyma poziom - sprawia wrażenie że zdjęcia ułożono chronologicznie : )
Racja, pszczoły w czrni i bieli niezbyt pasują, ale reszta w kolorze nie wyglądała zbyt ciekawie ze względu na palące światło. Chciałem żeby było spójnie dlatego zdecydowałem się na monochromatyczność. Co do chronologicznego ułożenia to masz rację glee:) jakoś tak wyszło.
W kolorze ma jedno, pokazujące pszczelą "matkę" która w czerni i bieli byłaby mało widoczna
116
Kontynuując wątek pszczeli chciałbym wam pokazać małą typologię kolorów pszczelich uli. Z racji tego że pszczoła widzi tylko kilka kolorów, a w pasiece nie może być dwóch tak samo pomalowanych uli zakres malowania uli jest dość wąski. Zresztą zobaczcie sami:
117
118
119
120
121
Miód został wybrany, pogody nie ma więc na razie opowieści o pszczołach nie będzie, za to mały widoczek z Katowic
122
Podoba się ten widoczek. I w dodatku czarno-biały widoczek.