Ostatnie dwa rewelacyjne:)
No powiem Ci Rocco, że dziś rano po 8 godzinnej przeprawie, gdy otworzyłem oczy i zobaczyłem dworzec w Starachowicach to wiedziałem, że jestem w Świętokrzyskim - takich K@czych widoków niestety nie było;D
Wersja do druku
Kaczy, zdjęcie z autobusami jest rewelacyjne.
Mam słabość do autobusów, jak niektórzy wiedzą dorobiłam się tego całkiem niedawno przez kogoś, kto właśnie podobny widok widzi co rano. :oops: :cool:
Piękna jest ta fota... :grin:
Zdjęcie z latarnią - bosskie! Nie oglądać po pijaku :lol:
rocco: nie masz czego zazdroscic-sam masz nie gorsze :) (oko) - a co do budynkow to jest rada: pakuj sie i w droge :grin:
mysikrolik-gratuluje nowego hobby autobusowego :wink:
agapiet-robione na trzezwo (co dziwne...)
grizz-dzieki za podmianke linka
nastepna fota z dedykacja dla J.Grapha i mariusha :wink: : znajdzcie 5 szczegolow wspolnych na tym i starszym zdjeciu :) (wiem, wiem: zlosliwy jestem :wink:)
144.
tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga. tam właź, gdzie nikt nie wlazł... :)
Witam
Kolega K@czy oko do architektury to ma, ewentualnie ma dwa obiektywy zamiast oczu. Latarnia świetna, podobnie jak autobusy.
PS: Do Starachowic mam sentyment, pochodzi stamtąd mój przyjaciel, a samo miasto wydaje mi się całkiem ładnie położone, otoczone zielenią. A dworce kolejowe to chyba w całej Polsce (poza paroma wyjątkami) wyglądają niezbyt atrakcyjnie.
Pozdrawiam
buuuu... no ale trudno-jak zasluzylem, to mam :) ostatnie tragedia. rocco-wal smialo paly-zadnej litosci-sie nalezy,to sie stawia.
tylko sam sie rozczarowalem, bo wydawalo mi sie, ze to lepsze jest od latarnioplasu, ale to jest wlasnie cena za inne spojrzenie-powszednieje.
myslisz, ze nie chcialem, zeby i ten nieszczesny rog i ulica byly w GO? hmmm, tylko, ze to jest kilkadziesiat metrow-nie ma takiej mozliwosci nawet przy f22 :cry:
j.graph-ciesze sie, ze rozwialem watpliwosci dotyczace wklejenia latarni (mam nadzieje) :)
dzisiaj neutralnie i bez szalenstwa :)
byly pasy, autobusy, to teraz kolej na...
145.
klasyka...
...taksówki.
Dobrze wypatrzone ale nie porywające.
Przyzwyczaiłeś mnie do poziomu to teraz marudzę ;)
Fajny pomysł na zdjęcie ale wykonanie mogło być inne (lepsze ? :roll:) kombinuj ;)