Nie ma sprawy, chętnie sprawdzę, też chce by było łatwiej, po to przecież zawsze wstawiam dodatkowy link do skrótu...
W listopadzie już wyłaczyłem, także.
Wersja do druku
Jest pokaz slajdów to oglądam, są numery, które mi się podobały - zapisuje.. Wchodzę na listę i numery zaznaczam....
Potem okazuje się , że to nie te numery, a ja już zaznaczyłem, czyli wybrałem inne niż chciałem i głos mój jest dla mnie nieważny.. Ale może ja jakiś dziwny jestem.....:roll: Nie kumaty .
Fakt później jak pokazano o co chodzi to właściwe numery zauważyłem ale to już było zawodach... :???:
też wybrałem numery z pokazu slajdów, potem zauważyłem swój błąd (chociaż w przypadku jednego zdjęcia mój głos się pokrył z moim wyborem)... następnym razem się poprawię i spojrzę w galerię z przypisanymi numerami...
Odkąd wprowadzono głosowanie w ankietach, ciągle są problemy. Czemu? Bo coś jest złe? Nie, głosujecie jak Wam się wydaje że być powinno
Zamiast zapytać, upewnić się że macie rację. Helmuth, tak lubisz przykłady: czy jak odbierałeś pensję, to ważna była dla Ciebie lp. na liście czy kwota przy
Twoim nazwisku? ;-)
Ankieta i tylko ankieta daje możliwość oddania więcej niż jednego głosu. Problemy zawsze mamy działając instynktownie, nie lepiej zapytać prowadzącego?
nie jest to żadną ujmą, przeciwnie to dowód rzetelności.
Oczywiście, już wyjaśniam .... "Ileś" osób zgłasza że narzędzie źle działa, a Wy twierdzicie że winę ponosi użytkownik. Bo nie myśli, nie pyta, nie próbuje pokombinować jak obejść bubel.