Przeczesał się no :mrgreen:
Fota taka przeciętna, za rocco. Spadek formy? ;)
Wersja do druku
675. fajna fotka na pozór nic się nie dzieje ale aż tętni życiem i czuć w powietrzu napięcie.
Fotka wzorowa technicznie stąd nie wiem skąd sugestie o spadku formy? Czy to jest redakcja jakiegoś pisma sportowego czy innego dziennika, kurna? gdzie trzeba się codziennie wykazywać newsami bo inaczej wylatujesz z pracy. Mdli mnie to biadolenie nad niby spadkiem formy. Jesteśmy na forum , gdzie każdy wrzuca to co ma do pokazania.
...może się rozpędziłem za bardzo...ale z tego wszystkiego powstaje za silna presja na nas wszystkich.
Pokazujmy własne fotki i cieszmy się z tej z a b a w y !
Przepraszam Rafał za mały OT
Rocco, pozwolę sobie się nie zgodzić ;-)
Zobacz, pieski są pod odcień (może i pod kolor, ciężko wyczuć na B/W ;-) ) pań dobrane. Pan z gładką fryzurą faktycznie się przyczesał, Rafał, przyczaił Cię?
A tak w ogóle, się mi wydaje, czy Rafał - byłeś jakoś ekstrawagancko ubrany, czy cuś? Bo ludzie (i ten łysy, i kobieta za tą ciemną z komórką) - jakby w Twoją stronę się patrzyli ;-)
Stałem z moimi dzieciakami, które mizdrzyły się do piesków i to pewnie one przyciągnęły uwagę.
Nikt nie zauważył, jakie te psy podobne do właścicielek?
Kolejna fota uliczna:
676
Dobrze ustawiłeś kadr, takiemu młodziakowi to zawsze z górki a na końcu drogi i tak czekają bezpieczne, matczyne ramiona :)
Dziś strzelone:
677
Jasiu M ma nową laskę?
Daj mu Boże bo nie wiem za co go Bóg tą Nelly pokarał ;)
Fajny kadr :)
:shock: ale żeś strzelił, kapitalnie!
zapodaj do Majewski show, może przypisze do tej fotki jakąś historyjkę ;)
pzdr
Jeszcze jedno:
678
Niezła minka:D a wręcz bardzo dobra
Gratuluję i biję brawa