Odp: Eddie - moje zdjecia
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Biedna ta Twoja Aga, tyle się nacierpi biedna :mrgreen:
Nikt przed ślubem nie mówił, że będzie łatwo :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Nie ma to jak pewny swego warsztatu rzemiecha.
[...]
Nie o to chodzi, po prostu w takiej sytuacji trzeba by było trochę... rozebrać z tej "świątobliwości".:)
[/COLOR]
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
[...]
Cuz,a o fotce zeby nie sklamac to dobrze,ze skrzydel nie miala tez bo by odfrunela nieboga.Taka delikatna i w niebostepujaca oczkami swema dziecinka.
O, no widzisz, doskonale to rozkminiłeś. Trzeba przyznać, przyłożyła się i wczuła w rolę :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Nie o to chodzi, po prostu w takiej sytuacji trzeba by było trochę... rozebrać z tej "świątobliwości".:)
[/COLOR]
O, no widzisz, doskonale to rozkminiłeś. Trzeba przyznać, przyłożyła się i wczuła w rolę :)
Przecież o tym właśnie pisałem.
A w ogółe to podoba mi się pomysł na tę fotkę. A wniebouciekające spojrzenie bezcenne...
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Przecież o tym właśnie pisałem.
A w ogółe to podoba mi się pomysł na tę fotkę. A wniebouciekające spojrzenie bezcenne...
Dobra, dobra, nie zaskoczyłem :)
Dzięki za dobre słowo. Dzisiaj pewnie już nie zdążę, ale pokażę jeszcze jedno z tej serii, gdzie to spojrzenie po prostu rozwala :)
To te mi duuużo bardziej podchodzi :D
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
To te mi duuużo bardziej podchodzi :D
Żebyś wiedział jak ja żałuję, że na tę zabawę nie było więcej niż kilka minut :)
Można by było dużo lepiej i ciekawiej jeszcze wykombinować. Ale fakt, że przynajmniej
śmiesznie było :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Ale fakt, że przynajmniej śmiesznie było :)
Wierzę :D
Te zostały zrobione kiedyś przy okazji wprawiania się w fotografowaniu znajomej wizażystki.
Sam je krytykuję, więc Wy też możecie ;)
110.
111.
112.