Odp: Eddie - moje zdjecia
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Apaziews, bardzo dziękuję :)
Poniżej efekt uboczny odzieżowej sesji zdjęciowej.
107.
Nie neguję modelki, bo fajna jest, ale jakoś od szyi w górę, nie pasuje mi do części od szyi w dół. Ten makijaż i uczesanie jakoś bym widział w innej sesji odzieżowej :)
Ahutta, bo to jest tylko efekt uboczny. Jedna z sukienek jednoznacznie skojarzyła się nam z habitem albo co najmniej sukieneczką grzecznej dziewczynki, koleżanka miała różaniec i wszystko jakoś tak się zgrało :) Potem wróciliśmy na taśmę ;)
Aaa, ok. bo myślałem, że to była ekstra sesja odzieży "sakralnej" :)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Nie neguję modelki, bo fajna jest, ale jakoś od szyi w górę, nie pasuje mi do części od szyi w dół. Ten makijaż i uczesanie jakoś bym widział w innej sesji odzieżowej :)
Żartowniś!
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Żartowniś!
No poważnie mówię :D
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Aaa, ok. bo myślałem, że to była ekstra sesja odzieży "sakralnej" :)
Wtedy zupełnie inne zdjęcie bym zrobił i nie uczesanie czy makijaż skupiałyby Twoją uwagę ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Wtedy zupełnie inne zdjęcie bym zrobił i nie uczesanie czy makijaż skupiałyby Twoją uwagę ;)
Nie ma to jak pewny swego warsztatu rzemiecha.
@ahutta - masz kosmate myśli tego wieczora, moze pora już na wieczorny spacer z Reksem ?
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
@ahutta - masz kosmate myśli tego wieczora, moze pora już na wieczorny spacer z Reksem ?
A tam zara kosmate.Jak czytalem o tym rozancu to tez pierwszy przeblysk byl taki ,ze to ten trzy kolkowy do zabaw jak nudy sa.Dopiero jak znalazlem fote to zobaczylem o co chodzi naprawde.
Cuz,a o fotce zeby nie sklamac to dobrze,ze skrzydel nie miala tez bo by odfrunela nieboga.Taka delikatna i w niebostepujaca oczkami swema dziecinka.
Jakie kosmate. Jak każdy normalny chłop. Co do zwracania uwagi, to niestety nigdy nie można być pewnym co zwróci ją w danym momencie. To wychodzi w praniu.
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Jakie kosmate. Jak każdy normalny chłop. Co do zwracania uwagi, to niestety nigdy nie można być pewnym co zwróci ją w danym momencie. To wychodzi w praniu.
Biedna ta Twoja Aga, tyle się nacierpi biedna :mrgreen: