Przyznam się szczerze, że zaglądam do Twojego wątku w poszukiwaniu kolejnych fotek z podróży atu proszę miłe zaskoczenie. Bardzo ładne portrety. Oceny się nie podejmuję ale okiem zwykłego oglądacza i amatora powiem bardzo ładne.:grin:
Wersja do druku
Przyznam się szczerze, że zaglądam do Twojego wątku w poszukiwaniu kolejnych fotek z podróży atu proszę miłe zaskoczenie. Bardzo ładne portrety. Oceny się nie podejmuję ale okiem zwykłego oglądacza i amatora powiem bardzo ładne.:grin:
Strasznie ucieszyłam sie widząc , że są kmomentarze i w dodatku przychylne. Fotka nie cieszy jeśli podoba sie jedynie mnie.
Grzesiek, smakowałam prawie wszystkiego, ale street i architektura mnie nie podnieca, choć być może jeszcze kilka popełnię :grin:
Kolejność przypadła mi do serca :wink:
Cieszę się , że po ostatniej wrzutce ktoś jeszcze ma ochotę na autportret :wink::grin:
dr_feelgood- obiecuję, nawet dzisiaj, na pierwszy rzut oka kilka trafi zwłaszcza do męskiej publiczności jeśli chodzi o "treść" - taką mam nadzieję :grin:
Do zobaczenia
Wszystkkim Wam bardzo dziękuję za odwiedziny :grin:
Niezmiennie, Ci kibicuję :grin:
Zaglądam regularnie ale portret to nie jest to, w czym mógłbym dawać rady, czy choćby oceniać :-P
Tak się zarzekałem ale jednak nie mogę się powstrzymać :-P Nie mam uwag do portretu jako całości ale do uśmiechu modelki. Ja wiem, że to już nie Twoja wina. Mnie ten uśmiech przypomina Jokera z Batmana. Myślę, że można zrobić małe oszustwo na użytek forum :wink:
Na pewno dr_feelgood zrobiłby to lepiej
dobreeee :) :) :)
Ależ sobie Helmuth poszalałeś !:grin:
Powiem tak.... moją uroczą modelkę znam od kiedy miała 7 lat, zawsze bardzo podziwiałam jej urodę zwłaszcza , że idzie to w parze z wnętrzem. Ma piekne duze usta i szeroki uśmiech. Mam nadzieję, że inne kadry pokażą różna mimikę. Moja modelka ma taką urodę- lekko uniesione kąciki ust. (swoją drogą wiele kobiet chciałoby tak mieć, bo z wiekiem bywa odwrotnie). Trudno mi nad tym dyskutować, tak samo jak trudno mi czytać, że uśmiech nie jest naturalny. Jak mozna o tym decydować jak nie zna się fizjonomii osoby?
No ale..... Helmuth robota dobra, powiedziałabym... kosmetyczna:wink:
choć gdybym w ogóle kusiła sie o korektę ust to bym ich nie zwężała.