byloby fajnie zobaczyc "psa" na zdjeciu nocnym:) ciekaw jestem, czy jest oswietlany jakos:) (moze nawet jest oswietlany od wewnatrz?:roll::)) i oczywiscie sam budynek w nocnej scenerii tez jest napewno ciekawy:)
Wersja do druku
byloby fajnie zobaczyc "psa" na zdjeciu nocnym:) ciekaw jestem, czy jest oswietlany jakos:) (moze nawet jest oswietlany od wewnatrz?:roll::)) i oczywiscie sam budynek w nocnej scenerii tez jest napewno ciekawy:)
Pierwsza wersja z pieskiem świetna.
Drugą traktuję jako poglądową...
Bardzo mnie cieszą Wasze pochlebne opinie. :grin:
Wkleiłem zdjęcie do galerii
pies
zobaczymy jak ocenią je ci, co nie zaglądają do mojego wątku :wink:
Pewnie się tam jeszcze wybiorę, kiedy wieczory będą cieplejsze. Na razie byłem tam w nocy zimą. Pogoda była fatalna- zimno i wiał tak silny wiatr, że aż mi poruszał statywem :-P. Zdjęcia nie wyszły :)
Zdjęcie z galerii naprawdę świetne i bardzo wesoło nastraja sposobem ujęcia. Patrzyłem też w galerii na jak się domyślam próbę tilt i na niej brakuje mi zdecydowanie ostrego mocnego punktu lub partii zdjecia od którego mógłbym zacząć wędrówkę po obiekcie. Niemniej próbę uważam za bardzo ciekawą i interesującą spodziewając się rewelacyjnych rezultatów jak dojdziesz w tym do perfekcyjnej jakości.
Rzeczywiście próba niezbyt udana. Może następne próby będą takie jak mówisz :-P
Teraz coś u mnie raczej rzadko spotykanego- B&W
Patrzac na ostatnie musze przyznac Helmuth, ze doszedles do perfekcji w prostowaniu budynkow :shock:
Kazdy kto kiedykolwiek walczyl z walacymi sie murami powinien to docenic :wink::grin:
POzdr.
Na ostatnim ładnie wszystko gra w półtonach i można je określić jako porządne. Troche mnie ciekawi ten kadr w kolorze ponieważ odbicie nieba w szybach także mocno by zagrało.
Ostatnie ładne.Piekne swiatło i ciekawy kontrast pomiedzy miękkimi chmurami a "twardą" architekturą.
Alem ja dawno u Ciebie nie był! Z przyjemnością oglądam.
Ja równiez pozdrawiam :grin: