Mi również brakuje dawnych czasów i tej czystej radości jaką dawał mi kontakt z naturą. Wtedy właściwie niczego nie oczekiwałem, po prostu chciałem tam być i to mi wystarczało. Teraz stałem się braczem. Najbardziej zależy mi na zdjęciach, na tym by miały odpowiednią jakość techniczną i zawierały ciekawą treść. Wszystko co robię temu podporządkowałem. Patrzę na las okiem inżyniera myśliwego wyszukując okazje do stworzenia zasadzki, zbudowania kolejnego wtapiającego się w krajobraz ukrycia i czuję, że coraz rzadziej dostrzegam piękno, które mnie otacza.Cytat:
Zamieszczone przez Oleryk
Tak, jesteśmy razem. To twarda sztuka. Nawet dziki, które później spotykaliśmy nie budziły w niej widocznego lęku. Chociaż ona zapewne nigdy nie pogodzi się z tym, że można narażać życie dla zdjęcia jakiegoś zwierzęcia.Cytat:
Zamieszczone przez zibi1303
Ja jestem skąpy :)Cytat:
Zamieszczone przez zibi1303
Bo bycie kobietą jest trudniejsze, my obaj poszliśmy na łatwiznę :)Cytat:
Zamieszczone przez Syd Barrett
Dobrze gdy przynajmniej jedno w parze jest rozsądne. To nami samcami natura bez skrupułów eksperymentuje przydając nam różne odchyły. Kobiety, w większości, są zdecydowanie bardziej rozsądne i poukładane (przynajmniej w porównaniu do mnie:). Dzięki czemu tonują nasze męskie szalone zapędy.