Można prosić, przecież założeniem jest, że autor przekonywuje widza do zgłoszenia wolałbym by obrazem, ale może przekonywać jak zechce. Aż do osiągnięcia swego celu.
Wersja do druku
Na Forum jest kilka miejsc, gdzie można wystawiać/wstawiać własne zdjęcia - i bardzo dobrze, m.in. od tego jest w końcu to Forum. FM opiera się jednak na założeniu, że zauważamy i zgłaszamy zdjęcia innych i jest to zdaje się wyraźnie wspomniane w regulaminie. I to jest moim zdaniem bardzo dobra zasada, w każdym razie póki obowiązuje to wypada się jej trzymać. Do ostatniego FM zgłoszono moje zdjęcie, co nie ukrywam było faktem dla mnie miłym. W głosowaniu natomiast zignorowałem to zdjęcie - uznałem, że jako juror nie będę głosował na własną fotę - najzwyczajniej nie wypada tego robić.
Mam cos, co powinno kolege mackanr1 ucieszyc. Oczywiscie kazdy moze mu dac cos innego, ja postanowilem dac mu to:
Mam nadzieje, ze przynajmniej koncowka weekendu bedzie mu milsza.
:mrgreen: A jak jak ciebie tez, to nawet nie wiesz :mrgreen:
Zagłosowałem, tylko później popatrzyłem na zdjęcia a tu inne numery pod zdjęciami.... I nie wiem na co głosowałem..... No cóż.... :evil: