Odp: Kurokialowe 4/3-cinowe
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Szczególnie jak graja w słoneczko a potem nie wiedzą z kim dziecko mają :D
Cytat:
Zamieszczone przez
kurokial
Jakoś nie chce mi się szczególnie wierzyć w te ich zabawy. No jakoś nie mogę chociaż z drugiej mańki wszystko jest możliwe.. i przykre jeśli tak jest.
Wiecie fajnie se tak o tej części pleców Maryny, gdzie tracą swoją szlachetną nazwę pogadać, ale może dajmy właścicielowi wątku trochę luzu :D
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Nic mi nie mów - nic mi się nie chce robić, siedzę na forum, zbijam bąki i obiecuje sobie, że zaraz wezmę się do roboty i tak od 10'tej :D
Też tak mam - tyle że od 12.00
A od rana to miałem jak Arek kiedyś... baza MS SQL się wysypała od programu płacowego. Przesrane.
Tfu, nie baza, sam silnik SQL-a
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Też tak mam - tyle że od 12.00
A od rana to miałem jak Arek kiedyś... baza MS SQL się wysypała od programu płacowego. Przesrane.
Tfu, nie baza, sam silnik SQL-a
Mój dziadek to był spec od silników. Sam nawijał. Nawet sobie taką specjalną maszynkę do nawijania zrobił z licznikiem, która mu ilość zwojów zliczała :mrgreen:
Programy płacowe są fajne, szczególnie, gdy ni z tego, ni z owego naliczą Ci wynagrodzenie chorobowe 1 000 000 000. Ot, taka ciekawostka z zeszłego miesiąca. Niestety szef biura rachunkowego to zgłosił do producenta i już poprawka wyszła :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Mój dziadek to był spec od silników. Sam nawijał. Nawet sobie taką specjalną maszynkę do nawijania zrobił z licznikiem, która mu ilość zwojów zliczała :mrgreen:
A teraz tylko rozwydrzone 20'stki nawiją na swoje oponki hamburgery w Mackach. Dobra spadam bo zaczynam majaczyć :D
2 załącznik(ów)
Dwie wersje tego samego (pierwsza niby lepsza):
Załącznik 98105 Załącznik 98104
idealnie ujęcie pod hdr - niestety chmury zaszumiały ; ) bardzo mały obrazek zamieściłeś nie można wpatrzeć się w szczegóły.
Jakby to było ze statywu.. :( to pseudo HDR i to z jotpega.
Cytat:
Zamieszczone przez
kurokial
Wolę drugą.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Wolę drugą.
Ja również, bo niebo lepiej wychodzi :D, ale moim znajomym niebo nie przeszkadza i wybrali wersje 1.
Dziękuję za odwiedzenie!!