Ostatnie bdb. Ładny "boke".
Wersja do druku
Ostatnie bdb. Ładny "boke".
Bardzo mi miło, dziękuję :)
Wszystkie trzy to Nikkor 10,5 f/2.8 fisheye ;)
Znów tak się składa, ze zaraz po standardowym zoomie nabyłem fiszaja, lubię to szkiełko ;)
Rocco a zjakiej to puchy?
Nikon?
Prawie, to Fuji S5 Pro czyli Nikon D200 z matrycą Fuji ;)
PS
Kowal73, czemu usunąłeś post?
Fakt, na Nikona za ładne, z Nikona jest tylko pucha, serce to Fuji :)
Z zaint eresowaniem będę oglądał Twoje dalsze fotki..........ciekaw jestem efektów jakie daje nowa 'puszka":-)
Aaa, to zainteresowanie wzbudza puszka a nie moje fotki? :|
OK, rozumiem :cool:
Kolory bardzo ładne i ostrośc też dobra. Szkoda troszkę, że "z góry"zrobione. Może należało obejśc kwiat i tak kadrowac, żeby nie bylo w nim tak tłoczno...(oczywiscie msz) :)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Oczywiscie pisałam na temat zdjęcia..."Kolorowy zawrót głowy" :)
Dzięki za komentarz.
Centralny kwiat sfotografowny jest z góry jeśli można tak to określić bo
rósł akurat na boku krzewu. Rododendron jest tak dziś obsypany kwiatami naokoło, że znalezienie lepszejj pozycji było raczej trudne ;)
Poza tym to tylko testowalem nowego fiszaja, tym obiektywem zmiana położenia o pół centymetra skutkuje "złapaniem" nieba, ziemi czy czegoś, równie niepożądanego. to w końcu 180 stopni. Akurat nie był to najleszy obiektyw do tego rodzaju fotki albo, mówiąc inaczej, wybrałem sobie kiepski temat do testowania fiszaja. Jednak dziś padało od rana i nie chciało mi się ruszyć dalej, niż do ogrodu ;)
Rocco, taki masz fajny aparat, a jakieś badyle fotografujesz. Bierz tyłek w troki i do focenia ludzików marsz :wink:.
Nie lubię...
To już wole stare chałupy czy kościoly.