Lilen!!!!!! nie spij czlowieku!!!!:)
Z A P O D A W A J !!!
warunkowo kontynuuje kotletowo i kiczowo z cyklu Leding Kicz Prodzekt...
g1 + nie pamietam co...
pozdrowionka
Wersja do druku
Lilen!!!!!! nie spij czlowieku!!!!:)
Z A P O D A W A J !!!
warunkowo kontynuuje kotletowo i kiczowo z cyklu Leding Kicz Prodzekt...
g1 + nie pamietam co...
pozdrowionka
Czuje tu klimat disneyowskich bajek. Coś ala szczęśliwe zakończenie np. Kopciuszka.
Rozkaz Imperatorze!!
6. Całusek dla forumowiczów :grin:
7. O czym to ja zapomniałam...?
8. Czyżby zazdrosne spojrzenie?
9. W szerszym planie.
10.
Pięknie powiedziane i to tak po branżowemu :D
Lilen normalnie piękne OCZY zapodajesz. Cudnie się patrzy w takie DUŻE oczy ;)
Na ostatnim pani kierownik wiatraka juz zdolowana, ze nie obdarzyla jej natura:)
No dobra, tak na powazniej troche...
Dziewczyna jest po prostu sliczna i wcale tu nie mowie o walorach i atrybutach, bo to oczywista oczywistosc ALE
WLASNIE TAK POWINNA WYGLADAC KOBIETA!
a nie jakis wieszak, zdechlun czy inna anoreksja.
LILENKU,
chcesz wygrac konkurs o zabarwieniu erotycznym?:) to poprosze fotke tej panny z dedykacja dla Janeczka, plizzz
(zona sie wscieknie - trudno.)
(tak Lilen, to bezczelny zwyczajny szantaz:))
Ps
musze naciagnac sponsora na panasa g1, chyba odzyje i bede takie cudenka pstrykal
pozdrowionka
PSS
Sponsorze, G1 z kitem?:)
Lilen a mnie to mocno zastanawia dla czego ta urocza kobieta na dwóch ostatnich zdjęciach stoi z ręką między nogami. Przecież nie wygląda na to aby grała w jakimś meczu i stała w murze, no to ja nie wiem po co ona tam rękę trzyma :D
Może to jest odpowiedź? https://www.facebook.com/pages/trzymam-r%C4%99k%C4%99-mi%C4%99dzy-nogami-%C5%BCeby-by%C5%82o-mi-cieplej/126731304010275
Lilen, czuję, że to nie wszystko co masz nam do pokazania. :wink:
Powiem więcej: patrząc w takie OCZY nie można oczu oderwać co bywa zgubne :/
Błąd! Kierowniczka też obdarzona. Ba! To nawet modelka bieliźniana i dosyć dużo sesji ma na swoim koncie właśnie jako modelka.
Trudno się nie zgodzić aczkolwiek gusta są różne i politycznie jest powiedzieć, że wszystkie kobiety piękne są... ;)
Chcę... :)
Przykro mi ale nie mogę sobie brać na sumienie wścieklizny Twojej Żony.
Jednak skoro Ty na poważnie to ja też: Panna jest z Wyspy i raczej już nie będę miał z nią przyjemności więc z dedykacji nici (no chyba, że chodzi Ci o moją dedykację na jej zdjęciu :D)
Jeżeli wam się jeszcze Pełna Klatka nie znudziła to coś tam jeszcze w zanadrzu mam...
Ja się nie dziwię. Baaaaa ja bym się zapytał czy czasami nie popilnować i nie potrzymać :D
Może dla odmiany teraz pełna klata obdarta z body? :D
Wybacz......ale no cóż poradzić, że wiosna idzie :). To jest jeden z nielicznych wątków gdzie możesz spotkać rasowe męskie zboczone świnie bez pitolenia, że nie komentujemy modelek tylko zdjęcia :D
Ale co jak co jako przedstawiciel w bieliźnie siedziałem 6 lat i bardzo mniamuśna Wać Panna z tej angieleczki do schrupania do fotek reklamujących bieliznę :). Dobrze, że chociaż tej dziedziny nie zdominowały rowery :D
Lilen,
duzo popisale,s nic nie pokazales!
wklejaj, a moja zona sie nie przejmuj:)
pozdrowionka
Skad takie dziewczyny wyrwaliscie do focenia ? :-)