Czy emotikon po mojej wypowiedzi nic Ci nie mówi? :roll:
Moze będę podkreślał wężykiem ;)
Wersja do druku
Czy emotikon po mojej wypowiedzi nic Ci nie mówi? :roll:
Moze będę podkreślał wężykiem ;)
Słowackie krajobrazy
394
395
Świetne oba, ale 395(MZ) świetniejszy :)
Dzięki za komentarze.
Było cukierkowo a teraz coś w nie moim stylu.
396
397
396 byłoby świetne, gdyby nie było tych słupów i przy ciut lżejszej obróbce (kontrast i wyciąganie z cieni). O to właśnie mi chodziło w poprzednim poście :) To zdjęcie jest zdecydowanie inne.
Pzdr
Słupy to nie problem do usunięcia, pozostawiłem je celowo bo są naturalnym elementem krajobrazu.
Dajesz...
394, cudowne światło, złote, miękkie, wspaniale pokazana perspektywa powietrzna.
395, również przyjemne, ładnie grają walory na naiebie.
397, jak z Pierścińskiego, wychowalem się na takiej fotografii i zawsze patrzę z przyjemnoscia na [podobne kadry. Słupu to rzeczywiście element krajobrazu ale niekoniecznie porządany.
398, sylwetkowe, też klimatem jak ze świętokrzyskiego.
394, 395 - fantastyczne. Kolejna dwa - też dobre...
nr 394.
PS. coraz ciemniejsze zdjęcia robisz, czy mi się wydaje...
Z ostatnich 394 najlepsze.
397. Podoba sie klimat tej fotki, pełen tajemnicy... .
Jak patrzę na twoje zdjęcia Szklarz, to myślę sobie, że nigdy ci nie dorównam nawet w połowie xD pięknie ! ;)
Wszystkie mają klimat mglistego, spokojnego poranka.
Jednak ostatnie podoba mi się najbardziej, stado ptaków ożywia kadr, pokazuje budzący się dzień.
Dzieki Rocco za komentarz.
Kolejne fotki tym razem z Wrbicke pleso (jezioro górskie) leży w ślicznej Demanowskiej dolinie, należy do nabardziej malowniczych miejsc Niskich Tatr.
401
Ostatnie ładne - świetne miejsce ale jakby niedokadrowane - drzewo z lewej trochę się wcina w kadr i te kamienie wolałbym w całości. Trzy poprzednie natomiast kapitalne, wręcz mistyczne - szczególnie pierwsze z nich. Chciałbym to zobaczyć wyświetlone z diapozytywu z muzyką w tle...
Diaporamy bardzo mi sie podobaja, materjału tez nie ale z wolnym czasem jest problemik.
Piękna ta mglista seria. Najbardziej 399 - malarsko tak i ciepło...
Ostatnie piękne, dwa w środku przeciętne, jak na Ciebie.
Pierwsze byłoby ładne ale pozostawienie nieostrego pnia w tego typu fotografii to nieporozumienie?
Tu powinno być ostro od dołu do góry i od pierwszej fali na wodzie po ostatnią chmurę na niebie.
Wszystkie fajne - "oddychają", cieszą oko. Najbardziej chyba 402 - lubię tak pokazaną przestrzeń, być może ostrzyłbym na pierwszy plan. Poza tym zdjęcia pokazują, że odchylany LCD w E-330 jest nie tylko od parady...
Jak zwykle poziom wysoki ale ostatnie ma w sobie to "coś", co je wyróżnia. Bardzo mi się podoba.
Dzięki za komentarze.
Odchylany monitorek to jest to co najbardziej lubię.
406
407
406 superowo
405 miodzio, piękny moment
Ten czarno biały kadr (406) jest znakomity.
Drzewo wygląda jakby parowało białymi smugami rozchodzącymi się po całym niebie.
Pięknie.
406 Świetne, ale to nic odkrywczego z mojej strony.
406, piękne
407 ładne kolory- podoba mi się
408 piękne, bardzo mi się podoba, piękne kolory, przyjemne dla oka w tle góry-----fantazja ;) TAK TRZYMAJ !
409 natomiast jak dla mnie "zwyczajne"
;)
406 i 408 bardzo mi sie podobaja.
Seria z mgłą o poranku kapitalna (uwielbiam takie klimaty).
Drzewo BW także kapitalne, górskie widoczki bardzo ładne.
Dolne ładniejsze ;)
Klimat jak z Irlandii czy Szkocji.
408 i 409 ładna gra świateł i ta mgła, bardzo ładne ujęcia :).
Dzięki za komentarze.
410
Czy ja wiem! :roll: Kolory piękne, ale.... obrazek nie przemawia do mnie :|