...
Pozdrawiam świątecznie życząc samych takich ... kadrów, lub jeszcze lepszych a odbieranych co najmniej tak samo.
AP.
Wersja do druku
Saboor będzie więcej ale już może po maturze bo teraz uczyć sie trzeba :grin:
apz właśnie ten jeden kadr mi się podobał a reszta usunięta :wink:
No to dzisiaj kolejna wrzuta :):):)
Trojeczka mnie urzekla, lubie takie krajobrazy, az milo popatrzec.
Kałuża ciekawa :)
Piekne widoki Iga. :grin:
Ostanie 3 świetne!
skojarzyło mi się ze słynną serią reklam Carlsberga
http://www.tu-pc.com/fondos/fondo/2697P.jpg
http://www.tu-pc.com/fondos/fondo/2700P.jpg
Piekne pole lawendy... druga fotka rowniez okazala.
hehe, to carlsbergowe reklamy przecież. Skojarzyły mi się ze zdjęciem Autora wątku
Trójeczka śliczna, czwóreczka miła, pięteczka intrygująca.
Pozdrawiam.AP.
piękne zdjęcia , nawet kałuża potrafi mieć swój urok jak jest tak umiejętnie pokazana - podrawiam
Jak zobaczyłam nagle tą ciężarówkę to te od razu pomyślałam o tej reklamie :) ciężko strasznie mi było wykadrować ale widzę że się podoba. Dzięki :wink:
Witam wszystkich :) Trzeba odświeżyć wątek więc nowa porcja widoków ze słonecznego Turbacza :wink:
Takie "zwykłe" ale cieszące oko kadry.
Witaj Iga!
Takie terapeutyczne, kojące kadry. Fajnie się je ogląda: tu drużka tam drzewko a na innym traktor, luzik kompletny luzik.
Pozdrawiam
Ja
Zgadzam się z przedpiszcami ale troszkę jak dla mnie za "mdłe" te kolory. Najbardziej mi pasuje 154 ale troszkę pobawiłem się poziomami:
Mi pasi zdecydowanie nr 157 - samotne drzewko. Choc jak na kwadrat to moznaby probowac centralnie. Ale niekoniecznie ;-)
Ogolnie OK. Choc ta oczojebna zielonosc na niektorych kadrach zabija troszke odbior. No ale wiosna wiec pewnie tam ma byc ;-)
Tomek
Mirku, powinniśmy wszystkie zdjęcia przed pokazem wysyłać
do Ciebie, do poprawki. Bylibyśmy szczęśliwi, że tak pięknie
nam wychodzą. :grin:
Pierwsze i ostatnie podobają się mi bez oporu.
Unijny pojazd rolniczy i jego autostrada rozbawiły minie bardzo,
Poprawka Mirka - jestem na tak - poprawka Helmuth-a - raczej mi nie leży.
Pozdrawiam AP.
154 i 155 przypadły mi do gustu . Choć z ciągnikiem hmm inaczej bym kadrował , może ciut szerzej i żeby wyjeżdżał z lewej strony .
153, 154, 157 - jestem na tak! Choć faktycznie trzeba ciut ożywić obróbką (ale Helmuth trochę przesadził w kontraście za to Mirek w zieloności ;)).
Świetna ostatnia wrzutka, tak spokojnie, sielsko, naturalnie...
Bardzo przyjemnie się ogląda...
Pozdrawiam
Bardzo ładna ta ostatnia wrzutka. Mo się Twoje oryginalne kolory najbardziej podobają. Wiosna w pełni i ładnie ją oddałaś.
Drozka oraz traktorek ciekawe fotki.
Z ostatniej wrzuty najbardziej podoba mi się 154. Bardzo udany kadr.
Iga, to twoj watek dla mnie jest terapeutyczny.
Tesknie za takimi sielskimi widokami, zielona trawa, nawet widokiem traktora :grin:
POzdr.
Dziękuje Wam bardzo za odwiedziny i napisanie kilku słów :wink: Matura się skończyła to i czasu więcej :grin: Dzisiaj zdjęcia z wycieczki na Luboń :)
Przyjemne widoczki. Zdecydowanie najlepiej mi się podoba 161. Bardzo fajne ujęcie z pomysłem i świetnymi kolorami, chociaż ja bym je nieco inaczej skadrował - jeżeli można. Najmniej 159. Pozdrawiam.
Krajobrazy piekne, lubie takie klimaty.
Piękne krajobrazy , zwłaszcza 161 bardzo ładne . Serdecznie pozdrawiam