no chyba nie myślisz ze ja to oglądam :D ludzie piszą że kiepskie tak czy nie? :DCytat:
Zamieszczone przez grizz
a sample to ja se sam wyprodukuję w grudniu :p :D
Wersja do druku
no chyba nie myślisz ze ja to oglądam :D ludzie piszą że kiepskie tak czy nie? :DCytat:
Zamieszczone przez grizz
a sample to ja se sam wyprodukuję w grudniu :p :D
Miałem coś napisać, ale nie napiszę. Wrócę na forum za tydzień, jak już się wyprzedacie ze sprzętu.
Pa
Jakie wyprzedacie? dziadka zostawiam se na pamiątkę :) E-3 przejmuje pałeczkę i będzie tyrał aż padnie :)Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
No to jak wyprzedaży sprzętu, to może ja zacznę - mam do sprzedania robota kuchennego, innymi słowy mikser i gadżety do niego (miska+kręciołki). Sprzedaję, bo nie widzę przyszłości dla tego sprzętu :P
Ja też sprzedaję, ale przyszłość widzę w trochę innej dziedzinie fotografii niż moja.Cytat:
Zamieszczone przez salvadhor
http://allegro.pl/item261629144_olym...0mm_1_2_0.html
Ja też nie oglądam sampli. Ale czytam opinie innych i na tej podstawie wyrobię sobie zdanie. Jak Willow kupi E3 i napisze, że gitara, to w tym samym dniu pędzę do sklepu ;) .Cytat:
Zamieszczone przez willow32
ps. Dziś nici z focenie. Aura do d... Tak więc będziemy dziś biaaaaadooooolić, jaki ten E3 jest the beeee...st. :D
Od z00ma wara. Jak się nudzisz to popracuj nad plastikiem. Ponoć czasu nie masz ;-)Cytat:
Zamieszczone przez willow32
Rafał:
dla mnie jest dokładnie tym na co czekałem, wyłączając "urodę" i matrycę. szkoda jeszcze że prawy profil gripa jest prosty a nie skośny jak w E-1.
SAT (chyba tak to się nazywa) wyciąga z cieni (pytanie czy to działa sprzętowo czy programowo), a na dostępnych zdjęciach można zauważyć, że E-3 zdecydowanie lepiej wypada w porównaniu z E-510 w światłach i gorzej w cieniach. Może się zdarzyć, że ktoś robił bez włączonego SAT czyli po włączeniu tej opcji dostaniemy to na co wszyscy czekają.Cytat:
Zamieszczone przez KaarooL
Ok... idę zerknąć do czego RE w TV rękę przyłożył :mrgreen:
Ten SAT to nic innego jak zubozone "cień/podświetlenie" w PS - w korpusie "prawie profi" to nieporozumienie.Cytat:
Zamieszczone przez The z00m