Odp: Z deszczu wyżęte moje miasto
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Z tym krzywdzeniem różnie bywa, myślę że niejeden fotograf więcej szkód narobi niż myśliwy ;) Ale z wciąganiem - fakt. Zazdroszczę prawdziwym fotoprzyrodnikom możliwości obcowania.
Poniżej jeszcze fota z Oliwy. Autentyk - "Narzędzia zbrodni". Z przyczyn ogólnoartystycznych zmuszona byłam do lekkiego odejścia od macierzystego formatu 4/3 ;)
Wprawdzie to Oliwa nie Gdańsk, ale jak miałem okazję to na Dominikańskim siedziałem godzinami, aż mi się pieniądze skończyły :)
2 załącznik(ów)
To skandal, że tak dawno nic nie wrzucałam No ale jak coś wrzucać, jeśli zdjęć się nie robi?
Dziś rano, zobaczywszy że sypie śnieg, wychodząc na zakupy zabrałam również aparat. I spotkałam w fajnym miejscu (moim ulubionym) fajnego chłopaka - czyż to nie cud? :) A potem jeszcze Wasyla, którego nie omieszkałam uwiecznić, gdyż w zimowej szacie wcześniej nie dane mi było.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
To skandal, że tak dawno nic nie wrzucałam
No ale jak coś wrzucać, jeśli zdjęć się nie robi?
Dziś rano, zobaczywszy że sypie śnieg, wychodząc na zakupy zabrałam również aparat. I spotkałam w fajnym miejscu (moim ulubionym) fajnego chłopaka - czyż to nie cud? :) A potem jeszcze Wasyla, którego nie omieszkałam uwiecznić, gdyż w zimowej szacie wcześniej nie dane mi było.
Ośnieżony bruk z błękitem , rewelacyjny, Wasyl dobrotliwy jakiś taki...
Pozdrowienia dla Gospodyni.
Cieszę się, że się ze snu zbudziłaś ( zimowego - choć jest to zima?)
AP.
Oooo! Cóś drgnęło w rajstopach! :-D No czas najwyższy, a i Wasyl fajnie ustrzelony.
No i leszczyk-zawadiaka miodek.
Zimowy Wasyl mi się podoba. Bardzo podoba :)
Ale śniegu cieniutko :-P
A mi się kolorystyka na drugim bardzo podoba. Niebieskie akcenty w tle i na postaci.
2 załącznik(ów)
Miło mi widzieć stałych bywalców :) Dziś znów miałam okazję skorzystać z dobrodziejstw aury i wolnego czasu :) Żeby nie było, że zima jest taka och i ach (dla mnie jest), wrzucam coś dla nielubiących - "Zimowe auuu!". Dołączam również cz-b wersję z Wasylem, bo chyba bardziej mi pasi.
Kłaniam się w pas i miłego tygodnia życzę.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Miło mi widzieć stałych bywalców :) Dziś znów miałam okazję skorzystać z dobrodziejstw aury i wolnego czasu :) Żeby nie było, że zima jest taka och i ach (dla mnie jest), wrzucam coś dla nielubiących - "Zimowe auuu!". Dołączam również cz-b wersję z Wasylem, bo chyba bardziej mi pasi.
Kłaniam się w pas i miłego tygodnia życzę.
Wasyl - w WB lepszy , a za burka z neiposłaną budą i krótkim łańcuchem- wizyta TOZ się należy.
Pozdrawiam AP.
Obie fotki Wasyla sa swietne. Psiaka zima zaskoczyla, wejscie do budy mu przysypalo :-)