Facet myje okno, ale tak se, czy na święta?
Wersja do druku
Facet myje okno, ale tak se, czy na święta?
Dzięki agapiet...
Piotrze - to raczej nie jest to do wyjaśnienia :P Najwyżej na Boże Ciało, ale kto to wie...
Niestety muszę się wyłączyć z dywagacji na ten temat, bo wyjeżdżam na parę dni z dala od internetu :]
Odgrażałem się, że będę robił ludzi, a tymczasem wrzucam dwa robale :-P
58.
59.
Szkoda że tylko głowa robali jest ostra. 58 fajniejsze ;)
Dzięki... Niestety moim priorytetem jest tele, więc jeszcze dłuższy czas nie będę miał szkła makro. To było rzeźbione Raynoxem założonym na manualną 50-tkę, który to zestaw powoduje dość małą GO.
GO zdecydowanie za mała. Na pierwszym jeszcze jakoś ujdzie, ale na drugim już zupełnie nie. Pierwszy kadr fajny, drugi jakoś bardziej chaotyczny. Z resztą, ja nie lubię Macro ;)
Niestety mała GO, za mała... szkoda
Dzięki za komentarze...
Trochę mnie dziwi, że ta GO tak wszystkim nie pasuje, bo niby mogłem jeszcze przymknąć przysłonę, ale stwierdziłem, że tak jest ok, jak robiłem te zdjęcia. Ten robal miał się wyłaniać z kwiatków. Ale jak nikt tego tak nie widzi, to trudno :) Tylko w takim razie nie wiem, jak przyjmiecie to, co chcę pokazać potem, bo to będzie dalszy ciąg eksperymentowania z małą GO...
Widzisz to jest tak, że gonienie za papierową głębią ostrości dobre jest w portrecie a nie w makrofotografii ;)
Gdyby GO była większa nazwałbym fotki świetnymi a tak to są ładne ale...
To są portrety robali :-P