Mi najbardziej podoba się to, że udało mi się kogoś zachęcić do odwiedzenia tej pięknej krainy i że masz zamiar tam wrócić. Co do zdjęć - najbardziej 46, ale we wszystkich znajduję coś znajomego i mój odbiór całości jest b. pozytywny.
Pozdrawiam.
Wersja do druku
Mi najbardziej podoba się to, że udało mi się kogoś zachęcić do odwiedzenia tej pięknej krainy i że masz zamiar tam wrócić. Co do zdjęć - najbardziej 46, ale we wszystkich znajduję coś znajomego i mój odbiór całości jest b. pozytywny.
Pozdrawiam.
Muszę przyznać, że miejsce jest na tyle piękne, że nawet nieszczególna pogoda nie popsuła nam przyjemności spędzania tam czasu :-)
Po poznaniu Twojego zapału, można przypuszczać że nie tylko tam wrócisz, ale i ciekawe foty powstaną.:grin:
Jakoś trzeba sobie radzić :-P
Świetnie sobie radzisz nawet nie w swoich klimatach. Nie widziałem jeszcze słabej wrzutki w twoim wykonaniu. :wink:
A jak ci sie podoba zabawa CCTV 35/1.7?
Piękne zdjęcia - te z przędzalni rewelacja, szczególnie 44 - mocny kadr! Te przyrodnicze też bardzo ładne, przyjemnie się je ogląda, można zatrzymać na nich oko na dłużej i pokontemplować :)
Bardzo wszystkim dziękuję za miłe słowa! Pochwały są o tyle przyjemne, że opinie Forumowiczów bardzo cenię. Co do szkiełka CCTV, nadal bawię się z nim świetnie, na tym wyjeździe nie było mocno eksploatowane, ale poczyniłam nim kilka pstryków :)
Załącznik 100503
Załącznik 100504
Załącznik 100505
no i ładnie :) bardzo odkrywcze kadry to to nie są ale miło oko zawiesić na chwilę :)