Panoramka cool :-)
Wersja do druku
Panoramka cool :-)
Dziękuję, wkleje większą wsumie w orginalnej wielkości ale traci przy wielkości 1:1 - nie mam jeszcze patentu na wiatr :D (to jest HDR -2ev,0,+2ev z panoram po 18 fot hehe i poruszenia widać, na szczęście pociąg stał).
Inna rzecz brawo dla JPEGmini z 3732KB zrobiło 1105KB :shock: teraz tylko PhotoSplujka albo Gimp umniejszy 105KB i zmieści mi się do załącznika zdjęcie :D:D:mrgreen:
Kolorowo:
Gimp przy próbie zapisania tego zdjęcia w jakości 100 wypluwa grubo ponad 2 mega, dopiero przy 85 daje ten sam rozmiar co JPEGmini więc odpadł.
PS przy 8 dał to co widać:
Załącznik 59029
W nawiązaniu do tego zdjęcia:
https://galeria.olympusclub.pl/displ...php?pos=-71654
Zamieszczam wersję 3:2 moim zdaniem nadal wersja z galerii wygrywa :)
Załącznik 94444
Tu zrobiłeś ekstremalnie przycięte a mnie osobiście bardziej chodziło abyś zostawić po trochu po bokach i z góry :). Chociaż teraz jest chyba i tak lepiej niż w galerii. Takie moje zdanie :):)
Dzięki za odwiedziny, jak domniemam chodzi o takie coś?
Załącznik 94445
Więcej zmian nie będzie :grin:
No prawie, chociaż mój punkt widzenie jest taki aby to rozszerzyć do góry i zrobić tak jak poniżej :). Ale to tylko mój punkt widzenia bo każdy wiadomo, że ma jakiś swój :)
Załącznik 94446
Wszystko ładnie pięknie, tylko, że już nie jest 3:2. Ale rzeczywiście lepiej CzaRmaX :)
I fajnie, że zrobiłeś inną wersję. Czy lepszą ? Nie mnie oceniać. Na mój gust, wszystkie trzy powyżej są lepsze od tej w galerii
Chłodnego dnia życzę :D - ufff u mnie 40-stka strzeliła