ładne zdjęcia pamaru, i te Twoje i te które podlinkowałeś
Wersja do druku
ładne zdjęcia pamaru, i te Twoje i te które podlinkowałeś
Oj ładne zdjęcia i na dodatek z Japonii więc dla mnie są jeszcze ładniejsze ;-) Tylko czy jak kupie sobie taki obiektyw to będę pstrykał podobne? ;-)
Eh, chyba lepiej wydać tą kasę na bilet do Tokyo :-)
Pro1 + 55-200 + dp review = http://www.dpreview.com/galleries/re...lm-ois-samples
B/w, bo coś mi weszło z ręką w kadr jak się zaczaiłem na właścicielkę oczu sarnich i w kolorze na pierwszym planie strasznie wyłazi. Af w tym aparacie to gorzej niż porażka, sporo się trzeba nagimnastykować, żeby mieć kadr i nierzadko jest już po ptakach. Może następne korpusy będą transparentne w takich sytuacjach, ale obecnie to .... nie narzędzie.
Załącznik 99535
I jeszcze taki moment.
Załącznik 99536
Właśnie wróciłem z pierwszego w swoim życiu wieczoru panieńskiego :) Zdjęcia właśnie się importują. Jestem ciekaw, jak tym razem poradził sobie Fuji.
Mamy rozumieć że panny oglądały sprzęt, ale czy zdjęcia jakieś zrobił? Bo już cała Polska wie, że na tym wieczorze byłeś:P
---------- Post dodany o 09:16 ---------- Poprzedni post był o 09:12 ----------
Gdyby nie to, że kłóci się moja wizja posiadania małego aparatu z rzeczywistością tego zooma, to bym chyba się skusił. Ładne te obrazki.
Już dostałem pytania o jakiś tam swój okres. Zapytałem się, czy nastąpiła awaria LCD, bo autor nie wie jak sobie poradził Fuji.
Podobają mi się takie nawyki z fejsbuka, typu: wyszedłem z kibla, kroję chleb, zrobiłem zdjęcia...itp.