no pewnie ;-) może coś zapodam :-D....przepaliłaś na maksa ale wygląda ciekawie :-)
Wersja do druku
z pewną dozą nieśmiałości......
Załącznik 78200
Pomysł - niezły :grin:
A co to, awansowales??;)
Podoba mi sie
tylko fotel? Ciesz się że nie koszula...
---------- Post dodany o 00:29 ---------- Poprzedni post był o 00:26 ----------
Nieśmiała czy nie, mi się też podoba. Próbuj dalej i chwal się.
Za duzo mebli i ciuchow.I fotki sie robi z innej strony.Z tej strony to sie tlo umieszcza.Ale nie od razu Krakof zbudowano.:mrgreen::mrgreen:
no jak tak owocnie to widzę że TOP działał - ojj działał...Cytat:
Zamieszczone przez Tropic
no życie ;)Cytat:
Zamieszczone przez ahutta
...@ahutta dzięki za fotel,@yamaha dzieki za koszule,@gulasz dzieki za muzykę,@sąsiad dzieki za małżonkę :-D ,@mirek54 dzieki za doradztwo.....mój aparat i czas,a wspólna fotka :-O !!?? ;-)
to się nazywa praca zespołowa :p
no dobra.....
Załącznik 78273
noga troche jak by od innej modelki:) ale pomysl mi sie b.podoba
Malo swiatla,bardzo malo.Dodaj go tyle zebys zjechal na ISO 200.Ta szumi strasznie,wlosy to wiechec jakis taki packowaty.Pamietaj,ze w cieniach tez masz miec swiatlo.Jak juz punktowo jedziesz to wybierz tych punktow ze 4,5 i je oswiecaj.A jesli jednym dwoma to mieko i rozpraszaj.
Nie zagladalem w Exif
to drugie już słabsze...
ale ja sie na takich fotach nie znam ;)
fajnie że próbujesz, ale jak napisał Mirek światła za mało.
...dzięki....no to mnie zastanawia ISO 320 i takie szumy !!??!! próbuje i próbuje...to są wersje minimalistyczne ;-) jedna lampa powieszona pod sufitem z własnoręcznie zrobionym "plastrem miodu"....
Załącznik 78345
skrzętnie notuje uwagi i wykorzystam....jak się oczywiście modelka da wykorzystać powtórnie :mrgreen:
Oj niedobrze, niedobrze..... Nie wolno takich, tak rozległych obiektów świecić jednym i do tego ukierunkowanym światłem.
Dłonie i stopy, nie pasują do reszty(trochę makabrycznie wyszły) za mocno kontrastują z nogami.
---------- Post dodany o 20:38 ---------- Poprzedni post był o 20:37 ----------
O to, to! Nogi i pośladek w światłość reszta w ciemną stronę mocy.
[QUOTE=apz;906448Nie wolno takich, tak rozległych obiektów świecić jednym i do tego ukierunkowanym światłem.[/QUOTE]
Zona ma(jedyna)powiedziala,ze za te rozleglosc obiektu to masz "czape" bez odwolania:mrgreen::mrgreen:
Teraz do autora.Przy takiej pozie i z takim napieciem ciala bez zabawy w kolorach selektywnie nie dasz rady zrobic fotki.Stopy zawsze wyjda odmrozone a dlonie prosto od zmywaka.Kombinuj narazie z pozycjami luznymi bez niepotrzebnych napiec.Pamietaj,ze po konwersji na czarno biale tez to widac,tak,ze nie kombinuj w te strone:mrgreen:
O palcach pisali Saboor i Mirek...
Chwilę wcześniej narzekałeś na światło i iso, pogadaj sobie o tym z Jaackiem, dawniej Centusem, w swoim niebyłym wątku opisywał jak używać wysokiego iso z E-3, ale nie w ciemnicy.
Obiecywał mi na początku zimy mały artykulik dla potomnych, ale widać na razie zajęty jest nowymi zabawkami od żółtego producenta foto...
---------- Post dodany o 21:03 ---------- Poprzedni post był o 20:55 ----------
Przeproś Twą Jedyna, ale miałem na myśli tylko tyle, że to właśnie światło, jest za małe, było by świetne do Kostki Rubika lub futbolowej piłki, nie do pełnej ludzkiej postaci.
Nigdy tak nie świeciłem, ale możliwe, że trzy takie światła, ustawione razem byłyby wystarczającym do tego zdjęcia oświetleniem...
Przkazalem.Obiecala ze przed czapa i tak by przytulila:wink:
Tak swiatlo za male.Pisalem wczesniej,napewno zrobi se jeszcze kilka.
Co do kadru to nawet ciekawe spojzenie.MZ warte do bycia w poprawce Saboora.Mozna se sprobowac z kolorem, otwarciem zaluzji by troche zastanego wpadlo, albo jakas wineta moze.....
O tak o .Załącznik 78496Załącznik 78497Załącznik 78498
te robiłem z ISO 200
Załącznik 78511
Ooo :D fotka z postu 802 najbardziej mi przypadła do gustu :D
Pozdrawiam
a dzisiaj tak....
Załącznik 78544
Ajajajjjjjj, tropic szaleje :wink:
Nie było mnie chwile, a tu proszsz :mrgreen:
hłe,hłe,hłe....o takim mglistym myślałeś ?? :lol:
Załącznik 78569
z dedykacją dla pani Sekretarki :mrgreen: