Cytat:
Zamieszczone przez zibi1303
Wiecie co , ale was pogięło ! Zrobiliście drugi wątek o jojczeniu.
RE miał rację paru już wydało wyrok. Idźcie sobie do knajpy i utopcie żale.
Aż źle się to czyta.
Jakbym czytal jakies jakies protokoly z domu wariatow. Jesen z Was najadl sie szaleju!!!
Miauczycie nad tym czy 6000, czy 6600, czy 5900 i dlaczego nie 6200 zl. Jak was nie stac na 6000 to na 5800 rowniez, a jak stac na 6000, to na 6800.
Przeciez macie lampy i szkla i wczesniejsze korpusy na zapas i chyba nie oddacie tego za darmo, bo E3 bedzie drozsze o 3 stowki od D300.
Nic jeszcze nie wiadomo, a Wy roztaczacie wizje takie jak Kaszpirowski.
Mam nadzieje, ze pewien uzytkownik zakupi w koncu sobie system Nikona/Canona i pojdzie maltretowac uzytkownikow tamtych systemow.
Mam ochote krzyknac Robinie 102, wroooooc!!!!! Wroc do nas! Bo w mysl starego powiedzenia. Zamienil stryjek siekierke na kijek.
Ja sie zastanawiam czy nie kupic kolejnego E1 (tak dobrze sie spisuje w plenerze) a Wy narzekacie i narzekacie nad konstrukcja zupelnie nowa. Widac, ze za bardzo nie jestescie swiadomi jakie niespodzianki niesie z soba uzywanie roznych systemow. Niespodzianki nie zawsze oczekiwane i pozadane.
Jakos dziwnie wierzycie, ze inna puszka zrobi fajne fotki, bedzie lepiej naswietlac i doswietlac i kolorki od razu beda takie jak z zurnala. Akurat! Ćwok ukisi fotke kazdym aparatem i kazdym obiektywem. Bo ćwok to ćwok. A kapujacy fotograf odwali super fotki w miare ustawialnym kompaktem. Przeciez to wiecie! Wiecie, ze takim 5050 Olympusa da sie zrobic prawie wszysko. To co narzekac na E3?
Tylko amatorzy tlukacy posty 20x na dobe moga sobie tak myslec, ze jakas niewielka wymiana sprzetu zapewni im cos gratis, super fotki za doplata np. 1000 zl do puszki. Zamiast pisac na okretke to samo pobawcie sie puszkami, poczytajcie troche literatury, zainspirujcie sie jakimis albumami z fotografia, czy malarstwenm.
Buziaczki! Ch.
p.s. jak on sie juz wyprzedal, to niech on w koncu kupi tego Nikona i niech on przestanie pisac choc przez jeden dzien. Sa przeciez dla niego jakies pigulki na slowotok.
p.p.s.jestem przekonany, ze D300 Nikona bedzie fajna konstrukcja. Mamy czas przez zime by sie o tym przekonac i na wiosne dokonac wyboru. Ale tylko Ci ktorym ta konstrukcja bedzie potrzebna i Ci ktorych bedzie na ten zakup stac ( + szkla).