Wzruszyłem się zminusowaniem :lol: , jakieś twa się na mnie obraziło :lol::lol::lol:. No dawajcie dalej :)
Wersja do druku
Wzruszyłem się zminusowaniem :lol: , jakieś twa się na mnie obraziło :lol::lol::lol:. No dawajcie dalej :)
Brak odwagi cywilnej to rzecz powszechna, tchórzy nigdzie nie brak :) , tym większy szacun się należy za podpisany minus z uzasadnieniem. Ktoś ma odwagę wsiąść własne oskarżenia na klatę :) .
---------- Post dodany o 00:04 ---------- Poprzedni post był o 00:02 ----------
"Kto jest bez winy niech pierwszy żuci kamień" :-P , no ja jestem bez winy bo sam se minusa nie dałem hihi...
A jak mam do kogoś jakiś problem to go załatwiam z tym kimś a nie za jego plecami anonimowo najlepiej.
Ale czego Ty się helmuth czepiasz? bo nie czaję. Dla mnie wszelkie anonimy to skrajne tchórzostwo, i tyle. Poczułeś się dotknięty? Powód to zawsze można sobie znaleźć, taki czy inny. Czy ja plotę głupoty? - pewnie tak. Uważam jednak że jak ktoś ma do kogoś o jakieś głupoty pretensje to zawsze można je wyjaśnić maksymalnie pokojowymi metodami, czyli rozmawiając o tym a nie obrażać się. Popełniłem dwa błędy w jednym prostym zdaniu, (poprawka - chyba piszę właśnie głupoty, to nie było jedno zdanie) staram się nie robić takich rzeczy :) , ale czasami się trafia :) , przepraszam.