-
77, 78 - jak dla mnie miejsce i tlo na nie, mimo ze modelka git oswietlona, to ginie w roslinnosci, zbyt szczegolowe tlo, no i jak rodia mowi - te zielsko u stop takie wymietolone,
no ale pozy modelki i piekny usmiech sie podobaja
79 - tu podobnie jak wiele poprzednich plenerowych (i nietylko) fot - miod na oczy!
-
świetnie się temat rozwija, mi się ślubne mniej podobają ale spokojnie takie bym jako Młody przyjął i zabulił bez gadania ;)
Dołaczam do pytania o światło w ostatniej plenerowej serii - czym doświetlane bo na samo słoneczko to raczej nie wygląda...
-
78-77 tryb M 1/160-1/400 F-7.1-11 iso 100, lampa w trybie M i w zaleznosci od czasu albo zwykle M albo FP i moc okolo GN 8-11 dla ogniskowej 28mm
ps. musi byc bardzo mocne slonce w cieniu to nie wyjdzie.... takie cos zaskakujacego
-
fotka numer 79 podoba mi się najbardziej z tych ostatnich 3 fotek ;)
-
Zdjęcia wycięte na prośbę autora - Rafał Czarny[/quote]
-
Śliczna modelka. podoba mi się kadr, poza oraz rozmycie tła. nie podoba mi się, ze za dużo tego tła jest. jakbys trochę ciaśniej zrobił modelce na tym zdjęciu to byłoby lepiej.
-
Jak dla mnie tło zbytnio nie przeszkadza, natomiast oczywiście najlepszy jest pierwszy plan. Modelka śliczna.
-
modelka i zdjęcie pierwsza klasa :D
-
dobra modelka to dobra fota ;)
-
Pierwszy plan jak najbardziej ok, ale tło wyszło jakoś kiepsko - zarośla zwłaszcza.