Odp: KWIOTKI....otwarty wątek florystyczno-florystyczny ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Obrocic o 180°
I będzie "na nietoperza"
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
I będzie "na nietoperza"
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Zobacz Bodzip nietoperza wprawiłeś w zakłopotanie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
I będzie "na nietoperza"
A ja na nie toperza to jak?
Zwis jest naturalną pozycją transportową :-D :-D :-D tego organu. :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
o własnie te :)
...znaczy pani mało kompetentna bo wszystkie cebulowe narastają po ścięciu i włożeniu do wody !! albo wychodzi z założenia że sprzedane i nie jej brocha....ja fotki w kwiaciarni robiłem na białym tle i przy użyciu dwóch żarówek energooszczędnych....
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
robiłem na białym tle i przy użyciu dwóch żarówek energooszczędnych....
Robiles jakies wyliczenia o oszczednosci w stosunku do normalnych zarowek??.Mam kilka normalnych i nie wiem czy kupowac te oszczedne .One dosc drogie sa i nie mam pojecia czy i kiedy by mnie sie inwestycja wrocila.Te znowu normalne duzo pobieraja.Mam jeszcze mozliwosc od sasiada sie podlaczyc.Wyczulem,ze ma gniazdko na tarasie.Mam przedluzacz 25m,on by wystarczyl.Tylko wtedy moglbym focic jak jego nie ma.Ach musze to wszystko jeszcze przekalkulowac.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Wszystko sie takie skomplikowane robi.:roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Robiles jakies wyliczenia o oszczednosci w stosunku do normalnych zarowek??.Mam kilka normalnych i nie wiem czy kupowac te oszczedne .One dosc drogie sa i nie mam pojecia czy i kiedy by mnie sie inwestycja wrocila.Te znowu normalne duzo pobieraja.Mam jeszcze mozliwosc od sasiada sie podlaczyc.Wyczulem,ze ma gniazdko na tarasie.Mam przedluzacz 25m,on by wystarczyl.Tylko wtedy moglbym focic jak jego nie ma.Ach musze to wszystko jeszcze przekalkulowac.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Wszystko sie takie skomplikowane robi.:roll:
jakby Ci brakło kabla to ja Ci pożyczę kibel sztromu....niedrogo....:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
jakby Ci brakło kabla to ja Ci pożyczę kibel sztromu....niedrogo....:mrgreen:
Tylko czym to wyślesz? Na poczcie ukradną, a kurier wyleje...
PS.
Swoją drogą zastanawiam się jak chcesz tą pożyczkę wycenić? Dajesz kibel sztromu 230V, a chcesz z powrotem kibel sztromu 240V? :p
Teraz tak zagmatwaliscie,ze sam juz nie wiem,a moze do killwatera sie podczepie.Tylko trza by napiecie zmierzyc.
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
...znaczy pani mało kompetentna bo wszystkie cebulowe narastają po ścięciu i włożeniu do wody !! albo wychodzi z założenia że sprzedane i nie jej brocha....ja fotki w kwiaciarni robiłem na białym tle i przy użyciu dwóch żarówek energooszczędnych....
Znaczy wparowałeś do kwiaciarni z własnym białym tłem i lampami, bez kupowania kwiatków?