:DCytat:
Zamieszczone przez cra3y
:D
Wersja do druku
:DCytat:
Zamieszczone przez cra3y
Brawo, Koledzy! :olekrulez1:
Ja sobie tak myślę, że w interesie Olympus Polska było dostarczenie Fotopolis najnowszych sampli. Po co sobie robić wrogów. Jak się chłopaki dowiedzą, że wyszli na łosi... Z pismakami nie należy się kopać (podobnie jak z koniem).
Radek pisał, ze aparat poszedł do jakiegoś dziennikarza.Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
W Stambule tych aparatów było 40.Cytat:
Zamieszczone przez Piotr_0602
Pozdrawiam
tylko nie z ostateczną wersją. I to mnie dziwi - ja już mam z ver 1.0.Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
co do linka z optycznych, to ja widziałem ten test(wraz ze zdjeciami) i w języku czeskim, słowackim, angielski, chińskim. MANIANA :mrgreen: :mrgreen:
Ładują się na raw.fotosite.pl w miarę podobne kadry z E-3 i D70s na ISO 1600. Za niedługo będą pewnie do pobrania. :D
do sprawdzenia są od razu... tylko, ze przez ftpCytat:
Zamieszczone przez blady
ftp://raw.fotosite.pl/upload
id: fotki hasło:fotki
tam jest też i parę moich - jeszcze nie przeniesione i może nie trzeba się śpieszyć :razz:Cytat:
Zamieszczone przez grizz
Powiedz tylko, w jakim celu jpeg z E3 jest zapisany z nasyceniem"+2" i wyostrzaniem "+2", podczas gdy z D70S - nasycenie "+1", wyostrzanie "0"?Cytat:
Zamieszczone przez grizz
JPG (chyba) był robiony razem z RAW - dlatego może aparat mu coś ustawiać - sam RAW powinien mieć wszystko OFF.Cytat:
Zamieszczone przez Fachowiec25
A mnie sie zawsze wydawało, że to fotograf ustawia parametry.Cytat:
Zamieszczone przez YxasoR
ja dałem w aparacie wszystko na OFF - ustawione było na RAW + jpg. Napisałem, że chyba jpg był z aparatu ale mógł blady z RAW wywołać - nie wiem, takie przypuszczenie ;)Cytat:
Zamieszczone przez Fachowiec25
jpg z katalogu e-3 vs d70 są prosto z aparatów. proszę się obsłużyć nefami i orfami we własnym zakresie :)
KONKURS wycinkowy
kTóRy wycinek jest z E-3 a które z d70s? 1 to E-3? Czy może 2? A może 2 to D70s? Oba z iso 1600. Wywołane bez odszumiania. :twisted:
1
2
1. Nikon
2. Olek
a ja bym wolał żeby było odwrotnie...Cytat:
Zamieszczone przez pafcio
a co można wygrać?? :mrgreen:
Chyba pierwsze z Olka ale pewien nie jestem. nikon robi budyń na wysokich czułościach.
W zasadzie to tu nie ma znaczących różnic
Ja też bym tak wolał...Cytat:
Zamieszczone przez willow32
Dajecie dalej dziewczyny i chłopaki :) Nagrodą jest tradycyjny talon na balon :)
1. Olympus
2. Nikon
:mrgreen:
Ogłoszenie wyników 13 X 07, 13 minut po trzynastej :mrgreen:
To było prawie miesiąc temu :mrgreen: :razz:Cytat:
Zamieszczone przez blady
Dawaj wyniki!
Korekta regulaminu. Wyniki 13 XI 07. Godzina bez zmian :razz:Cytat:
Zamieszczone przez Woytec60
Ja wyrażam oficjalny protest!
Nie zmienia się regulaminu po rozpoczęciu konkursu :evil:
a mnie to wisi - na obu wycinkach lipa.
Karol, nie powinieneś podchodzić tak bez emocji. W końcu jeden wycinek to E-3 - następca naszych e-trzystatrzydziestek. :twisted:
Woytec60 vel Oleryku - w trakcie trwania konkursu to się nicka nie zmienia! Pozew oddalony. :mrgreen:
mnie to totalizator... i tak nie kupię do wiosny, jeśli w ogóle.
Fakt :cry:Cytat:
Zamieszczone przez blady
Ja też prędko nie kupię więc ustępuję przed siłą...
Komisja konkursowa idzie w takim razie zrelaksować się grając w Wiedźmina. Pa!
blady:
a udała Im się ta giera chociaż? jakieś serwerki w necie stoją pod multi? czysta ciekawość, bo erpeg to nie na moje możliwości czasowe.
Ja oddałem do empiku. Mimo spełnienia wymagań nie ruszyła na moim lapcoku. Nawet nie miałknęła.Cytat:
Zamieszczone przez KaarooL
Pozdrawiam
Nie grałem jeszcze w tak ładnie zrobionego RPG. Po prostu kino a nie giera. Karol - Wiedźmin nie ma multi.
RE - czytałem że tak ludziom się dzieje. Chyba bym się zapłakał. U mnie śmiga az miło. Wymieniam kartę grafiki co by pograć na najwyższych detalach :)
druggie z Oli
RE:
pewnie musiałbyś sobie wlutować wyższy model grafy... chora ta gonitwa że nic na niczym nie śmiga jak powinno.
Nie gadajcie, bo ja planuję nabyć drogą kupna i już się zaczynam bać, że mi nie zagra na moim blaszaku :/
1 i 2 z D70, bo jak nie to.... :cry:
Mam GF 73xx. O oczko wyżej od wymagań sprzętowych. C2D T5500, 2GB RAM...Cytat:
Zamieszczone przez KaarooL
Pozdrawiam
Skoro to laptop to ta karta to 73xx Go (często maja okrojona magistrale). Mi na lapie nie chciał ruszyć BioShock ale...zmiana sterowników pomogła.
http://www.laptopvideo2go.com/