-
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Nie fanzol! Zaś ale niema! Jest!
Kto Ci takich głupot nagadał????
Ilustrowany atlas historii Polski. Taki komiks dla czwartoklasistów haha :D
-
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Tam zaraz z bożej łaski, toż to polityczne zagrywki były ;)
Wtedy była taka tytulatura obowiązująca. wyobrażasz sobie dziś powiedzenie i jego odbiór np. XZ z Bożej łaski Prezydent Polski?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
No wiesz!!! Jak można było mnie pozbawić przeświadczenia, że to jednak z miłości do Jadwigi było ;) :D. Ostatni raz taki zawód przeżyłem kiedy dowiedziałem się, że nie ma świętego Mikołaja :D
Jak nie ma Mikołaja? Ale Cię ktoś w ci...a zrobił! Co jak co, ale nie daj se głupot wmówić, że Mikołaja nie ma. Idziesz przed świętami do sklepu, to jest. Stoi i dzieci zabawia :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
I czwartoklasistów okłamują, że nie ma św Mikołaja???
-
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Wtedy była taka tytulatura obowiązująca. wyobrażasz sobie dziś powiedzenie i jego odbiór np. XZ z Bożej łaski Prezydent Polski?
Wolę nie :D Jakoś ta świeckość państwa bardziej do mnie przemawia :)
---------- Post dodany o 00:03 ---------- Poprzedni post był o 00:01 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Tam nic o Mikołaju nie było.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Jak nie ma Mikołaja? Ale Cię ktoś w ci...a zrobił! Co jak co, ale nie daj se głupot wmówić, że Mikołaja nie ma. Idziesz przed świętami do sklepu, to jest. Stoi i dzieci zabawia :D
Ale chyba znakiem nowych czasów i tego genetycznego zamieszania to same klony stoją co skrzyżowanie a ja chciałbym zaleście pierwowzór/matrycę :D. I dla czego co raz więcej Mikołajów nosi pomarańczowe pelerynki? ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Tyle co, ciapciak i oferma a Prezydent Polski(wolne tłumaczenie)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Ale fajnie by to brzmiało ale w tych czasach to niepoprawne politycznie :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Ale chyba znakiem nowych czasów i tego genetycznego zamieszania to same klony stoją co skrzyżowanie a ja chciałbym zaleście pierwowzór/matrycę :D. I dla czego co raz więcej Mikołajów nosi pomarańczowe pelerynki? ;)
Święci inaczej.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
...
Ten wątek i wątek edorki są jednymi z nielicznych na tym forum, gdzie aktualnie mówi sie o fotografii, dokładniej o obróbce , barwie i kolorze. to najistotniejsze rzeczy.
To mi przypomniało ten nieco zapomniany wątek: https://forum.olympusclub.pl/threads...o-zdj%C4%99cie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
taaa... wpadnie tu jeden z drugim i pozamiata...
... od razu pozamiata ;). Lubię poczytać konkrety w ciekawie rozwijającym się i fachowym wątku, ale czasami przykrywa je przesadny wielostronicowy kożuch. Czasami aż się prosi by przesunąć jego nadmiar do wątku luźnych gadek. Tym razem nie będę nic sprzątał. Wrzuć nowe zdjęcie do dyskusji :).
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
... od razu pozamiata ;). Lubię poczytać konkrety w ciekawie rozwijającym się i fachowym wątku, ale czasami przykrywa je przesadny wielostronicowy kożuch. Czasami aż się prosi by przesunąć jego nadmiar do wątku luźnych gadek. Tym razem nie będę nic sprzątał. Wrzuć nowe zdjęcie do dyskusji :).
:D Rozumiem, też wielokrotnie miałam ten problem kiedy szukałam konkretnych informacji. Czytałam czytałam i nic... ech :) Zdjęcia będą obiecuję... Od niedzieli jestem w Szklarskiej i Sobieszowie. Niestety pogoda nie sprzyjała wycieczkom. Zdjęć niestety nie mam. Obiecuję że wrzucę coś jak tylko ogarnę temat. Dzisiaj idę na 20 do pracy a nadal jestem u koleżanki w Sobieszowie.
Jeśli tylko pogoda będzie sprzyjać to pójdę w teren, jeśli nie, no to mam zadanie do wykonania ... świetlny miecz jedi:)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
:D Rozumiem, też wielokrotnie miałam ten problem kiedy szukałam konkretnych informacji. Czytałam czytałam i nic... ech :) Zdjęcia będą obiecuję... Od niedzieli jestem w Szklarskiej i Sobieszowie. Niestety pogoda nie sprzyjała wycieczkom. Zdjęć niestety nie mam. Obiecuję że wrzucę coś jak tylko ogarnę temat. Dzisiaj idę na 20 do pracy a nadal jestem u koleżanki w Sobieszowie.
Jeśli tylko pogoda będzie sprzyjać to pójdę w teren, jeśli nie, no to mam zadanie do wykonania ... świetlny miecz jedi:)
To rób zdjęcia koleżance :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
To rób zdjęcia koleżance :)
A... robiłam, i to całkiem sporo... ale niestety zostały ocenzurowane i nie mam zgody na publikacje...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
A... robiłam, i to całkiem sporo... ale niestety zostały ocenzurowane i nie mam zgody na publikacje...
Trzeba się było bardziej postarać, zamiast myśleć o świtlnym mieczu i rozżarzonej pochwie :D No i następnym razem podpisz z koleżanką umowę przed sesją, zdjęcia za prawo do publikacji :D
-
Zdjęcia są bardzo intymne... więc rozumiem:) Też na jej miejscu nie chciałabym żeby Obcy mnie oglądali... :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Zdjęcia są bardzo intymne... więc rozumiem:) Też na jej miejscu nie chciałabym żeby Obcy mnie oglądali... :)
A kto Ci kazał robić tylko takie zdjęcia?
-
Wszystkie inne niestety nie spodobały nam się... cóż... może następnym razem...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Jak na siebie patrzę, to też jestem przerażony
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
To zrób takie które wam się spodoba.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Ja to się rano boję do łazienki wejść, bo tam lustro wisi. Bogdan trzeba cały czas mówić, że się jest pięknym, bo podobno kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
"...Tak, tak, ten w lustrze to niestety ja... tak, tak..."
Mam to samo , tylko z lekkim narcystycznym zadęciem, więc siem podobam na starość...:wink:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Ja to się rano boję do łazienki wejść, bo tam lustro wisi.
A po co Ci lustro?
Nie wiesz gdzie masz twarz? Na ogół jest poniżej włosów a powyżej szyi, tam gdzie są usta
Chcesz umyć zęby? Otwórz usta albo zajrzyj do szklanki :-P
Naprawdę, można się tego nauczyć na pamięć i lustro nie będzie potrzebne
-
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
A po co Ci lustro?
Nie wiesz gdzie masz twarz? Na ogół jest poniżej włosów a powyżej szyi, tam gdzie są usta
Wytłumacz żonie, żeby zrobiła makijaż bez lustra :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
A po co Ci lustro?
Heniu, poniżej czego?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
---------- Post dodany o 13:15 ---------- Poprzedni post był o 13:08 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Zaprawdę wątek był pomysłem świetnym, może warto go ożywić, jak te zombie?
-
Widzę, że wątek podbijacie co rusz. Myślałem, że rozgorzała dyskusja na temat odcienia skóry, a wy tu rozprawiacie o małej samoocenie po konfrontacji w lustrzanym odbiciu.
Dla podbudowania morale wczujcie się w rolę ratownika ze skeczu Potemów. Ze szczególną uwagą powtarzajcie jego nieco lakoniczną i wyrazistą kwestię :). To samospełniająca się przepowiednia :mrgreen:.
-
Dyskusja trwa w oczekiwaniu na kolejne fotki :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Heniu, poniżej czego?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Napisałem: na ogół.
Sprecyzuję więc- poniżej tego miejsca (na głowie), gdzie większość ludzi ma włosy :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Widzę, że wątek podbijacie co rusz. Myślałem, że /.../ :mrgreen:.
Maruda! :twisted:
Beata, Ratuj fotę wrzuć, pracy hadesowi Oszczędź. :mrgreen:
P.S.
hades jak Be_Beata będzie chciała żeby czyścił, to sama napisze.... nudzisz się? :mrgreen:
se nicka zmień na: TeCebyHa (The Cleaner by Hades)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Beata, Ratuj fotę wrzuć, pracy hadesowi Oszczędź. :mrgreen:
Może nie zauważyłeś:
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
W tym wielostronicowym kożuchu trudno dostrzec.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Może nie zauważyłeś:/.../
W tym wielostronicowym kożuchu trudno dostrzec.
No to czemu się obijasz?? :grin:
Nie no serio chodźcie do luźnych gadek, tam sobie popitolimy a tu Beacie zostawimy porady i merytoryczne
pierdoły. Fak tycznie się bajzel zrobił.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
No to czemu się obijasz?? :grin:
Nie no serio chodźcie do luźnych gadek, tam sobie popitolimy a tu Beacie zostawimy porady i merytoryczne
pierdoły. Fak tycznie się bajzel zrobił.
Obawiam się, że Beacie nie chodzi za bardzo o "merytoryczne pierdoły". Jeśli to jej wątek, to szanujmy jej wolę :) Dobrze by było, gdyby to autor wątku mógł decydować o jego kierunku, a nie jakiś forumowy sprzątacz. Z drugiej strony wiem, że to utopia, bo zdaję sobie sprawę z tego, że nie każdy założyciel musi mieć intencje czyste, ale akurat w czystość intencji Beaty nie wątpię :).
-
Faktycznie... luźne gadki to lepsze miejsce... :) Hades... działaj:D
-
Ok... to tak żebyście mieli co krytykować, jak ja będę ciężko pracować... i użerać się z pijakami...
To stare zdjęcie jeszcze z porannej wyprawy, trochę nad nim popracowałam i...
-
Ps. po wrzuceniu na forum... niebo zrobiło się radioaktywne... :) Nawet ja to widzę:D
-
1 załącznik(ów)
Załącznik 91908
lekko mniej niebiesko zrobiłem i ciut bardziej kontrastowo.
A teraz o kadrze - co urzekło Cię w nim? Co chciałaś pokazać?
-
Chciałam sfotografować mgłę:) taki był cel wyprawy... spodobały mi się kałuże...
-
OK, mgła była do przewidzenia ;) Ale kałużę bym akurat ominął. Ale to ja, nie przejmuj się.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
OK, mgła była do przewidzenia ;) Ale kałużę bym akurat ominął. Ale to ja, nie przejmuj się.
ale to był temat zdjęcia: mgła i kałuże :D
-
przepraszam: okropny jest ten "widok" : / Fotografowanie mgły to daleki plan, góry, tonące szczyty, wieże kościołów gdzieś w oddali, niebo o niepokojących kolorach.
-
No może nie całkiem... Nie każdy ma góry pod nosem a i kałuże pod nogami..
Zdjęcie bardzo realistyczne...:grin: