hehe bo byla wielka fala :P
Wersja do druku
hehe bo byla wielka fala :P
Jeronimo, zostawiając na chwilę sztorm z boku, powiedz mi dlaczego oprócz mojej faworyty Alicji wszystkie koleżanki mają taki naciągnięty "plastik" na twarze??? To efekt makijazu? Poprawiania w programie zewnętrznym? Ustawienia obiektywu, aparatu? Przepraszam, jeśli już było ale nie jestem w stanie przebić się przez naście stron tekstu :)
ja bardzo slabo obrabiam fotki... nie lubie plastiku. Za wyjatkiem pierwszych galerii ktore obrabial moj znajomy (o tym juz pisalem w tym watku) reszte ja obrabialem. Moze lekki efekt tego typu powstaje po pomniejszeniu duzej fotki... zreszta ja tam nic nie widze. A jak chcesz mocna masakre zobaczyc to wejdz sobie na strone www magdy de. (ona sama sobie moje fotki obrobila)
pozdrawiam
Rzeczywiście jak nic nie robiłeś to może być utrata szczegółów na skórze przy pomniejszaniu. Niepokojące, że aż tak bardzo - bo fotki które wstawiłeś nie są takie małe, a Alicja, aż tak bardzo nie ma wygładzonych rysów - chociaż ona ma akurat największe zbliżenie. A dopytuję się bo chciałbym uniknąć tego typu efektu, a na zmniejszanie nie ma mocy.
Jeśli chodzi o magde de to poprostu w zdjeciach komercyjnych az tak bardzo nie przeszkadza. Wazne zeby charakter zachowac. Mam nadzieje ze trafilem na wlasciwa stronę i chodzi o Magdy & Azza homepage.
2 ostatnie mi sie bardzo podobaja, z przewaga na to wyzej.
Pierwsze fajne. W drugim coś mi światło na twarzy nie pasi.