Owszem, ostatnio, jak używałem obydwu i obijały się jeden o drugi.
Szczerze mówiąc to E-3 ma tak rozwiązany przełacznik, że czasem lubi zawadzić o pasek jak go noszę na ramieniu i się wyłączyć...
Wersja do druku
Masz na myśli ON OF?
lessie, bo postać tańcząc zmienia swoje położenie nie tylko w jednej osi. Z samolotem jest zupełnie inaczej. Dodatkowo mnie nie zależy na tym by mieć rozmazane tło, a żeby postać była rozmazana, ale jednocześnie zachowywała w jakichś miejscach ostrość. Dzięki temu własnie jest wrażenie ruchu w tym przypadku.
alakin-
To tak nisko nosisz aparat czy tak wysoko...
Przesunięcie tego włącznika samo w sobie jest problemem. Nie zdarzyło mi się aby sam z siebie się przełączył.
Mnie nurtuje znacznie więcej problemów. Jestem zdania aby coś wiedzieć należy to wypróbować lub porównać. Jeśli to nie jest dobre miejsce to zawsze można przenieść gdzieś indziej lub po prostu pozamiatać. Jestem mieszkańcem małej mazowieckiej wioski Warszawa i do jej lub okolicznych mieszkańców kieruję propozycję.
Proponuję wykonać test sprawdzający działanie stabilizację matrycy w E3. Podczas przeprowadzania testu mogę zaprosić kilku posiadaczy A 700 aby porównać wyniki. Jako miejsce testu proponuję gmach Biblioteki Narodowej przy ulicy Dobrej. Na jego dachu znajduje się mostek, który wpada w rezonans jeśli się po nim chodzi. Myślę, że miejsce jest odpowiednie do takiego testu. Ze swojej strony zapewnię atrakcyjną modelkę i ewentualną publikację wyników testu w jednym z fotograficznych czasopism. Dokładne kryteria testu i termin oczywiście jeśli będziecie zainteresowani propozycją proponuje omówić na forum.
Aby uprzedzić ewentualne pytania nie działam na zlecenie żadnej z firm ani sklepu jest to moja indywidualna i całkowicie prywatna propozycja
Sergiuszone:
Ale chłopakom chodziło o samoloty i problemy z panoramowaniem... czy to możliwe możliwe, że szybko biegnąca modelka będzie w stanie zaemulować samolot lub samochód?