Jak przeczytałem, że tu trwa zabawa ptaszkiem nyny'ego i jeszcze trzeba stanąć w kolejce, to mi się odechciało :p
Wersja do druku
Jak przeczytałem, że tu trwa zabawa ptaszkiem nyny'ego i jeszcze trzeba stanąć w kolejce, to mi się odechciało :p
5 prac. A niech tam, podniosę rękawicę, żeby popRAWić nieco tego ptaszka.
akurat miałem gotowy preset pod to zdjęcie :D
A jednak się kręci!:shock: Jesteście nie obliczalni, wciąż mnie zaskakujecie.
Kiełbasy nie zeżarłem.... Bo mam dietę, psa też nie bo go nie było w domu... ... :roll:
Teraz piję...!
Ptaszka nie wiem czy zrobię , teraz pracuję ciężko...
---------- Post dodany o 18:55 ---------- Poprzedni post był o 18:53 ----------
A gdzie można obejrzeć już obsłużone ptaszki, zwłaszcza ten nynego?
Ptaszek Nynego jest na początku wątku, a co z niego zostało to wie tylko Admiralicja konkursu. :cry:
hmmm........
pozdro
Właśnie na irc-u pisał że idzie się kąpać, wiec chyba zadowolony a może idzie się przygotować i czeka na więcej zabaw z jego ptaszkiem...
Może Koleżanki się dołączą do popRAWki?
Bo nie wiem jak on to zniesie, ale już dziesięciu chopa jego ptaszkiem się bawiło! :grin:
Ma chłop powodzenie. :shock: :mrgreen:
Przypominam: czas na zgłaszanie prac Macie do dnia 21.01.2014 21:00
Właśnie dostałem informację, że pierwsza OlyTalibka bawiła się nynego ptaszkiem!
Czekam na wyniki zabaw pozostałych Koleżanek. :-D
Uwaga!! Zaczynamy głosowanie, eksperymentalnej edycji popRAWki!!
Do duszy z takim głosowaniem :| Jakbym nie zagłosował, zawsze Saboor wygra :p ;) :D
Wygra, właśnie zagłosowałem na niego...:grin:
Myślałem, że wygram, ale na Saboora nie ma mocnych, sam wszystkie foty obrobił. :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kurde.Tez glosa oddalem.Chyba na Saboooora mi wyszlo
To chya jest ustawione, bo mnie tez Saboor wyszedl :p
pozdro
ja nie wiem, czy trudniejsza jest popRAWka, czy wybór zdjęcia. Są w galerii przynajmniej 3 zdjęcia, które jednakowo mi się podobają. Jak zagłosuję na jedno z nich to będzie to niesprawiedliwe dla pozostałych dwóch. Co w takim przypadku? Nie głosować?