Witam!
Postanowiłem wsadzić fotkę z zachodu słońca w Egipcie*
12.
Wersja do druku
14 najlepsza
Fotki robione podczas warsztatów "Fotografowanie w trudnych warunkach" z Festiwalu Fotografii ... jeszcze kilka zostało ale warunki okazały się chyba za trudne ;) a tak na serio to jeszcze w środę szykuje się całodniowy plener właśnie z tego festiwalu.. mam nadzieję, że pogoda dopisze.
A w sobotę .. OFFROAD - wyjazd terenówkami za miasto .. tylko kurna miejsc już brakło a nie było kogo przekuć ;)
[quote="Ernesth"]Witam!
Postanowiłem wsadzić fotkę z zachodu słońca w Egipcie*
Prawie się nabrałem ;)
na 16 jak dla mnie za mała GO
a pliszka ładniutka
Nie byloby zle, gdybys troche ciasniej skadrowal (to niekoniecznie) i przede wszystkim podciagnal kontrast. Fotk B&W jak juz sie nauczylem od Rafala Czarnego :) lubia mocne kontrasty. Wrzuc fotke do PS-a, albo czegos innego, gdzie mozna korygowac "Poziomy" i podciagnije kontrast, a bedzie duzo lepiej. Fotka nie bedzie taka mdla.
Pzdr
Fajne foteczki, a gdzie wiecej.
19 i 20 bardzo fajne foty :) Spodobały mi się bardzo :)
Zdecydowanie dobre zdjecia. Bardzo duzo dzieje sie na twarzach kolarzy a i obrobka do B&W bardzo dobra. Wiecej poprosze :)
Pzdr
BTW.
nie za ciemne te zdjecia? w pracy na LCD to jest spoko.. ale na zwykłym CRT'ku to IMHO za troche ciemno...
Jeronimo .. jedyne wyjście to zmienić na LCD ;) a tak na poważnie to wciąż poszukuje "swojego stylu" i trochę eksperymentuję.
31. Ok ale reszta zbyt ciemna.
Za ciemno te krajobrazy. Bardzo spodobaly mi sie zdjecia z festiwalu, nr. 26-28. Piekna gra swiatla i sylwetek. Swietne! Poprzednie kilka portretow w B&W tez bardzo przyzwoitych, bardzo dobrze obrobione do B&W i calkiem przyjemne miny portretowanych osob.
Pzdr
31 i 32 to jakieś krzywe, woda brudna ... Nie zachęcają do przyjazdu nad morze :)
34 fajne.
prawie wszystkie fotki mi powychodziły krzywe :) nie wiem czy to może morze jakieś kurde krzywe a może za dużo wody wypiłem:)Cytat:
Zamieszczone przez salvadhor
no to w sumie dzięki nam ... teraz taka akcja sprzątanie Bałtyku.Cytat:
Zamieszczone przez salvadhor
31 i 32 dobra kompozycja - "krzywa" woda w kontrze do linii powietrza
w 32 - kontra "samotny biały żagiel" (dodatkowy plus)
36 - zło nadchodzi (szkoda, że żagiel nie jest zrefowany do połowy)
Dziwne, że dopiero teraz odkryłem ten wątek. Wiele fot zacnych i udanych. Bardzo podobają mi się te zdjęcia - prawie wszystkie. Odnoszę wrażenie, że gdybym był z aparatem w tych samych miejscach i sytuacjach fotografowałbym tak samo.
Dawno nic nie wrzucałem więc nowa fotka do komentowania
podobaśna!
Lubię foty ludzi "od tyłu". Mam wtedy możliwość spojrzeć na świat ich oczami. A to często ciekawy świat.
Tylko dwa zdjęcia udało mi się zrobić. Potem nadjechały samochody już i zrobiło się "tłoczno" a następnie gość z wózkiem już zjechał.
Ciekawe to ostatnie nie powiem :)
podoba mi sie łódź a nastepnie ostatnie.
Ostatnie podoba mi się. Jakby schodził na dół do renomowanej dzielnicy na "łowy"
Dawno nic nie wrzucałem - więc proszę. Z wypadu do zoooo w Krakowie.
Intrygująca fotka.
Kolejna wrzutka. Tym razem z Międzynarodowego Festiwalu Mniejszości Narodowych i Etnicznych w Krynicy.