Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl
pozdrawiam Wojtek
Jak dla mnie to strasznie ciemne. Kolory takie nie-Olkowe. Glebia ostrosci w porzadku, chociaz na drugim bym nieco zwiekszyl.
Błąd jaki popełniłem wtedy to ISO 400 ( pozostałość po burzy poprzedniego dnia) zupełnie nie potrzebne (było dość jasno) i był delikatny szum i może usuwanie ostrość trochę popsuła. Dopiero po jakimś czasie się kapnąłem ze ma ISO 400
Pozdrawiam
Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl
pozdrawiam Wojtek
Szumik jak dal mnie jak najbartdziej na miejscu. Podoba mi się głębia niebieskiego na kwiatku i nie podoba ciemna zieleń tła![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
grizz całościowo obraz jest przyciemniony dla wydobycia głębi koloru niebieskiego. Sprawdzałem przy rozjaśnianiu - jakieś takie mdłe wychodziło. Pozdrawiam
pozdrawiam Wojtek
Czyli mozna rzec, ze takie bylo zalozenie. W takim wypadku moj wczesniejszyz zarzut o ciemnosc jest bezpodstawny bo taka byla wizja tegoz ujecia.
e... piknie wyszlo... fakt szkoda tych pikseli ale głębia i kolorki jak najbardziej pasuja...
no właśnie głębia niebieskiego jest dla mnie powalająca... tylko jednak tło troszkę za ciemnę (warstwy zastosować?Zamieszczone przez Ernesth
)
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
To jest świetne!!!
Tutaja za sprawą dużej powierzchni kwiatka tło juz nei przeszkadza. SWIETNE