-
Moze bede upierdliwy GoSciU ale fotki maja 650 w najdluzszym boku wiec o 10pix za duzo, ale pixel tu, pixel tam i wkoncu fotki beda wielkosci 800x600 albo i wieksze.
Co do fotek, to trzecie jakies takie hmmmm, nijakie - ot kwiat i nic wiecej - nic do mnie nie przemawia. Do pozostalych podoba mi sie ze nigdzie nie ma snajperskiego kadru a i GO jest dobrze dobrana.
-
.
Pomniejszylem troszka... Teraz moga byc ?
-
Bez obrazy ale trąci troche faworyzowanie prawej strony zdjęcia - na poszczególnych zdjęciach to wygląda OK ale jak widze na raz te fotki to aż raźi nadużycie prawej strony.
Zdjecia fajne - najlepsze 5 i pająk
-
.
Dzisiejsze spacerkowanie po lesie....
1.
2.
3.
-
Ho ho, jakie fajne :-) Moja kobieta ostatnio cos mowila, zebym na grzyby jechal z nią, bowiem sporo moglbym pofocic ;-) Ogladajac te zdjecia chyba sie przemoge :wink: :wink: :wink:
-
Fajne fotki
Kondi, musisz się przemóc jeszcze do porannego wstania na wyjazd na te grzyby. U mnie to bariera prawie nie do przeskoczenia :)
-
O kurde :!: :shock: :shock:
Te prawdziwki są prawdziwe :?: Co za okazy, co za zdjęcia, jestem pod wrażeniem.
Pozdrawiam
-
@GoSciU przypomnialo mi sie dziecinstwo jak to z wielkim zapalem wstawalem wczesa pora, zeby jechac na grzybki. Teraz czlowiek juz dorosl i za bardzo mu sie nie chce, a dodatkowo najblizszy las z grzybami jest klikadziesiat kilosow od domu..
Prawdziwki swietne, wartaloby pokazac ich wielkosc stawiajac na jednym foto obok cos do porownania.
-
.
Następna mała porcja moich prób :
1. Drzewko + zachód :wink:
2. Drzewka + zachód :wink:
3. Chyba już mało spotykany widok w owych czasach :)
Oczywiście teraz czekam na oceny zdjęć. Byłbym wdzięczy za wszelkie wskazówki. Krytykę jak najbardziej zniosę.
Z pozdrowieniami :x
-
Dwie pierwsze fotki podobają mi się, chociaż na pierwszej strasznie horyzont leci w prawo, ta wieś do nie jakoś nie przemawia.
-
.
Ta wies to chyba nieporozumienie a co do 1 zdjecia z tym horyzontem to z tego co pamietam to tam po lewej w oddali byly jakies krzaki i to chyba dlatego tak wyglada, ale chyba jednak masz racje :) (i bez statywu to taka robota :? )... pozdrawiam
-
Zachody ciekawe. Drzewa bez liści, trzeba uważać z kompresją, bo trochę tutaj ją widać.
Co do wsi, dlaczego nieporozumienie? Nie jest takie złe dla mnie, jednak przeszkadzaja mi w nim 2 rzeczy. To 'coś' przed drzwiami, jakiś stół, nie mogę się dopatrzeć :wink: A druga sprawa, zlewanie się wszystkiego. Może wartoby było popróbować zabawy z kontrastem, albo coś w tym stylu.
Pozdrawiam
-
w pierwszej faktycznie horyzont leci... na wsi z lewej lekko przeswietlone poza tym widziałbym bardziej szerszy kadr chyba...
-
.
Dzięki za opinie :) Myślałem, że nie będzie takowych :lol:
@No-shadow Kick : to cos przed drzwiami to jak mi wiadomo jakaś wialnia jest czy coś ... (tak czy inaczej zabytek) :)
POZDRAWIAM...
-
.
Z tego co wiem człowiek uczy się na błędach, więc wrzucam takie ot fotki :
1. (czy bez płomienia byłoby lepiej ?)
2.
3.
Proszę o opinie >Krytyka i Jakieś Szczególne Wskazówki Mile Widziane<
-
Choć temat pospolity, złota świeczka nadała mu odmiennosci, 3 najlepsza moim zdaniem.
-
.
No to dorzucam jeszcze jedną fotkę.... Nie wrzuciłem wcześniej aby sie nie pogryzła ze świeczkami :>
1. Wielkie Ptaszysko :x
Wszelkie wskazówki i opinie mile widziane ( oczywiście świeczek też )
POZDRAWIAM
-
Swieczki: Ideałem byłoby wg mnie połaczenie płomienia z nr 1 oraz świeczki z nr 3 ;)
Ptaszysko: bardzo mi sie podoba...
Pzdr.
-
.
Po bardzo długiej przerwie może bym wrzucił jakieś fotosy....
Spacer po Warszawskich Łazienkach w pochmurny grudniowy dzień.
1.
2.
3.
4.
Proszę o opinię na temat tych zdjęć. Co należy zmienić itd. Krytyka mile widziana.
POZDRAWIAM
-
Noo bardzo ladne fotki. Na szczegolna uwage zasluguje 3 i 4. Swietny klimat. Dwa pozostale tez ladne lecz gdyby bylo na nich wiecej kolorow z pewnoscia wygladalyby ciekawiej. No, ale takie uroki tej pory roku :o
Pozdrawiam!
-
Poza druga fotka wszystkie mi sie podobaja. Szczegolnie kadry.
Kolory faktycznie troche nie daja rady, ale tak jak RvD ( ;) ) napisal - taka pora.
-
Bardzo ladne fotki, fotka 1,2,3 - miły klimat, a Łazienki i swieczka techniczne sie mnie b. podobaja :-)
-
hej, na pogodę i kolory nie miałeś wpływu, ale popracuj trochę nad kadrowaniem - znam teren i można trochę więcej z tych miejsc wyciągnąć, generalnie:
1. kadr taki sobie - w sumie nic nie wnosi - latarnia przysłania pomnik
2. za dużo niebo - też nie ma na czym skupić wzroku
3. tu prawie ok - może trzeba tylko zejść ciut niżej i złapać mniej obramowania z gałęzi
4. tu w sumie, chyba pokazałbym ten chodnik po lewej, bo fajnie ginie w tle.
Tylko bez smutnej miny - i tak Cię podziwiam, że Ci się chciało się tułać po Łazienkach w taką pogodę.
Pozdrowienia
PS. i żeby nie było - pikczer pod tytułem "wielkie ptaszysko" jest super!
-
.
No to wrzuce kilka fotek z dnia dzisiejszego... Wkońcu znalazłem kilka chwil żeby popstrykać sobie.....
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Zapraszam do oceny.
Pozdrawiam.... :x
-
Po prostu odjęło mi mowę.
Zdjęcia 2-6 zrobiły takie wrażenie że nawet nie mam ochoty doszukiwać się szczegółów które można było by poprawić.
Super! :!: :!:
-
No ładnie, ładnie. Podobają mi się przede wszystkim kadry. Choć 1 mi nie leży....
-
a to moje makro ;)
To jedne z moich pierwszych makro ;) zrobione aparatem c-310 zoom http://pietrzyk666.w.interia.pl/P2040797.JPG
http://pietrzyk666.dl.interia.pl/P2030718.JPG
zdjęcia prosto z aparatu nie poprawiane zadnym programem..;) jak ocenicie amatora :x ?? ;) pozdrawiam
-
qrde
qrde chyba z a duze zdjecia wstawilem...;/ sorki... jak to zmienic???
-
Jest taka funkcja jak edycja napisanych przez siebie postów :) Dostepna jest po zalogowaniu.
-
nie wiem co jest ze mna nie tak ale nie moge znalesc tej opcji a jestem zalogowany...;/
-
Domyslam sie ze juz znalazles bo juz jest poprawione. Ale jakby co to jest to obrazek w gornym prawym rogu twojego postu z napisem 'zmień'
-
juz jest ok dzieki ;)))))))))))
-
1. chyba za duzo PS'a czy udalo Ci sie uzyskac taka GO samym aparatem? ;)
2-6 bardzo ladne
-
po prostu swietne... jak dla mnie włącznie z pierwszym :)
-
te zdjęcia udało mi się uzyskać samym aparatem..;) jak narazie nie miałem czasu bawić się w obróbkę tych zdjęć ;))
Dzięki za ocenę ;)
-
to kolejne moje zdjęcia... jestem 100% amatorem..;) mozecie mi dać kilka wskazówek co zrobić aby to moje makro lepiej wychodziło było bardziej ciekawsze.. itp?? http://pietrzyk666.w.interia.pl/fajka.JPG http://pietrzyk666.w.interia.pl/kwiat.JPG http://pietrzyk666.w.interia.pl/obrobione.JPG
:)
-
pietrzyk666 nie wiem czy to tak ładnie wrzucać zdjęcia do galerii @GoSciUa
komentarz @qwertego i @marwita tyczył się własnie Jego zdjęć, a Twoje są po prostu słabe.....
-
ups.. sorki nie wiedzialem.. jestem tu od niedawna.. poprawie się ;)) Pozdrawiam
-
.
hehe....
Dzieki za komenty....
@marwit : zdjecie nr 1 - w PSie podrasowalem troche kontrast i dodalem ramke i zmniejszylem.... Nic wiecej nie kombinowalem....
PoZdRaWiaM :x
-
@GoSciU: no to moje gratulacje niezle Ci ta GO ostrosci wyszla