Super kolory, dobra GO no i ostrosc. Reszte mowia same fotki. Robale rulez.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
fajna kobyła, podoba mi się
dooomin
"hans und helmut trinken vermut"
Ładne bardzoKurcze, kiedy ja tak będę umiał
[/img]
Dzieki, fajno ze sie podobaA najsmieszniejsze ze fotki robilem z reki i o dziwo nie poruszyly sie :]
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
Z "ręki", w tym wlasnie mam max problem, bowiem w 90% robie poruszone. Czas sprawic sobie plecak z mozliwoscia zewnetrznego "przymocowania" statywuZamieszczone przez GoSciU
Oczekuje kolejnych tak dobrych foteczek.
Rrrany, świetne fotki. Ten konik polny czy inny świersz po prostu super. Jka takiego upolowac??
Poza tym - piszcie jak najwięcej o tym, jak robicie makro, bo ja mam z tym koszmarme problemy, zwłaszcza ze złapaniem ostrości na danym obiekcie... ://
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
Grr, podpinam sie do prosby kolegi, rowniez mam z tym ogromne problemy...Zamieszczone przez Wiedźma
![]()
KOLEŻANKI! Do prośby KOLEŻANKI! ;))Zamieszczone przez kondi
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
Hhehe... Ano "kolezanko" aby takiego upolowac trzeba miec baaaaaaardzo duzo cierpliwosci .... Po 1 trza znalesc odpowiedniego a po 2 trzeba za nim sie sporo naganiac zeby mu photoska cyknac. Co do tych fotek robilem je dosc dawno i nie powiem wam w tej chwili jakie parametry poustawialem. Nastepnym razem sie poprawiePozdrawiam :>
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek