Pewnie jakaś zawistna dziewczyna obniżyła notę. :grin:
Edit: Właśnie dodałem Sweet punkty reputacji. Za odwagę.
Wersja do druku
Po pierwsze brawo za odwagę. Fotki nietuzinkowe i ciekawe. Zdecydowanie najlepiej fota nr 5 - według mnie bardzo seksowne, świetne technicznie, ma w sobie dużo "magnetyzmu". Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy :wink:
wanilia - ujmuje mnie w tych zdjęciach prawdziwa kobiecość, naturalność. Nie cierpię "laleczek" z dużą dozą PS-a - dla mnie to kompletne nieporozumienie i "plastik". No ale to moja prywatna opinia. Pozdrawiam
[quote=Rafał Czarny;201908]Pewnie jakaś zawistna dziewczyna obniżyła notę. :grin:
Rafale nie rozumiem twojej uwagi....? Dlaczego to kobieta ma być podejrzewana o złośliwość???
Coś co nazywacie odwagą mój mąż nazwałby zgoła (nomen omen) inaczej:wink::grin:
Sweet 1. twarz wyszła fatalnie cienie pod oczami jak sińce- wyjątkowo razi mnie to w fotce
2. (Przepraszam ale tytuły mnie rozwalają), pierś niestety zbyt biała, nieapetyczna, twarz jak wyżej
3. Bardzo mi się podoba, świetnie dobrane kolory- jestem na tak!
4. na pierwszym planie rzuca się w oczy - przepraszam ale użyję tego słowa raczej obwisła pierś, twarz smutna, szara- nie podoba mi się,
5. Naprawdę świetne- jestem na tak!
Sweet jak czytam te podpisy niektórych "naszych" chłopców z forum to czuję się zażenowana w większości poziomem ich wypowiedzi w sprawie twoich zdjęć, czy tego oczekujesz?
Przy nr. 1 coś nie tak jest ze światłem - postać wygląda jak wycięta z innego zdjęcia. Z reszty fotek mnie wzrok przykuła wersja w tych czadowych bucikach z i paletką tenisową, oraz ostatnie (6te?). Reszta... Być może zamysłem autorki pójście w 'brud' i 'trupizm' (no offence). Szarością, plamami, ciemnymi obszarami zdjęć, to się udało. Ja tego nie umiem ocenić. Z tej stylizacji, jak pisałem, ostatnie zdjęcie wypada najrozsądniej.
:) Nie obniżyłam :)
Może masz rację, Qurczę nie lubię jak mężczyźni mnie rozczarowują i są bardziej z Marsa niż myślę.
Kubuś nie rozbrajaj mnie banałami- wasze "naturalne" żony siedzą w domu:wink::cool:
Czarny masz rację to na mnie działa za bardzo, dam na luz :cool:
(sweet nie mam nic do ciebie- 5 naprawdę świetna, aż dziw że nie od niej zaczęłaś)
Tak jest, facet by nie obniżył, potwierdzam.
Jak nic naturalna, zdrowa, babska zawiść ;)
Czekam na więcej :)
Przepraszam z góry za OT.
Muszę stwierdzić że nie piszę banałów (choć może niektóre osoby tak to odbierają). To co piszę - jak odbieram te zdjęcia - to sprawa gustu a o gustach się nie dyskutuje :-P ... Można co najwyżej się nie zgodzić .... :wink:
Masz rację - moja naturalna druga połówka siedzi obok mnie i Jej też te foty się podobają (zwłaszcza nr 5). Pozdrawiam ...
Jeszcze raz przepraszam za OT - szczególnie Autorkę wątku ...
ten..hy. bo ja nie nadązam odpisywac.. jak zwykle po kolei..
Wesoły Miś: o rawach u mnie nie ma mowy, gdyz problemy z kompem są i RAWow nie odtwaza ale to inna bajka. musi mi pozostac to co mam.. kurde.. jak wy fajnie mowicie.. "swiatło"..tak wyglada ma "pracownia"
sami widzicie.. to tylko swiatlo z okna..
K_Puchatek: ciag dalszy sie tworzy narazie w glowie
wanilia: ..nie rozumie poczatku twojej wypowiedzii.. czy zdjecia ktore pokazuje uwazasz za nie wiem..
nieszanowanie sie czy co ? bo nie kumam ..to tylk ozdjecia.. matko..ja mam takie a nie inne podejscie do "sztuki".. o tyle. jesli zdjecia cie raża czy wzbudzają niesmak to po prostu.. nie patrz na nie.. mzoe wiecej emocji w Tobie akurat wzbudzą kwiatki albo landscapy.. jednak dzieki za opinie. 5 ostatią obrobilam w PS wiec dodalam jako ostatnia :)
aaa. jesli macie teraz spekulowac nad tym KTO MA RACJE ...to se załóżcie nowy wątek :mrgreen::mrgreen:
Przeglądam wątek i grożę palcem ;), nie jestem w nastroju i polecę mandatem za szowinistyczne uwagi na drugi raz. :wink: Nie wiadomo kto dał mniej gwiazdek, ale... jak się ma ten wątek do 5gwiazdkowych wątków Sławka i jego zdjęć?
Faktycznie, zamiast merytorycznych uwag znowu (podkreślam znowu, bo przypomina mi się słynna uwaga Rafała o wodospadach hehehe ) robi się samonakręcanie panów. Najgorzej jak ktoś weźmie Wasze uwagi na serio. :cool:
Wanilia, wiesz net jest bardzo anonimowym środowiskiem. Tak anonimowym, że żona Lessiego jest kuzynką mojego wieloletniego przyjaciela, o czym się dowiedziałam jakiś czas temu. :shock: :lol:
Ale dobry wątek. W tym pokichanym czasie super mi humor poprawił. :cool:
Tak czy siak, Sweet, tak trzymać. Dorzuć więcej niedomówień, zaciemnień, tajemniczości... :)
wątek ucichnie na jakies dwa tygodnie ale go odświeżę .. obiecuje.. :)
Pokaze takie poprawki jeszcze
1A
bez cieni itp
2A
ktośą tam chciał to w BW..prosze.
O jaaa... Nie wchodziłam tu, bo spodziewałam się jakiegoś seksistowskiego wątku a tu takie kwiatki :)
Piątka fajna. I szacun za odwagę. Ja do takiej jaskini lwa nago bym nie weszła, brrr...! ;)
Nie zjada... może i nie zjada... ale zjadłby, pożarł chętnie :P
No właśnie, jak można brać na serio moją uwagę i grozić mandatem? :shock:
I jeszcze o szowinizm podejrzewać?
Widzę sprzeczność, sprzeczność widzę!
Albo humor albo mandaty.
OK, rozumiem, że nie wszystkim odpowiadją takie żarty.
Już nie będę :)
Ad rem, 2A w BW jeszcze lepsze :)
To była sugestia-żarcik :wink: :lol:
Ja kiedyś pisałam - czekam na zdjęcia panów. :cool:
O tak, o tak! Panów dajta!
Ciekawe, który fajny i odważny Olykolega odważy sie założyć taki wątek. Pewnie żaden.
Cie-nia-sy! :P
Jasne, że się nie zbanuje.
Na pewno nie.
Nie umie.
I się boi.
:roll:
Podniosłabym Ci reputację, ale pisze, że nie mogę. :???: :cry:
Drogie Panie, widzę tu jakąś solidarność jajników;)
Różnica jest taka, że kobiety to piękno, faceci to paskudy! Bez wyjątku i żaden ma mi się tu nie chwalić jaki to przystojniak jest! Faceci nie są od oglądania.. chyba że "się" za pięknymi paniami;)
Da nowe foty i się skończą OTy.
Normalnie się mi zrymowało.
Adze dałeś tę reputację? :wink: Bo ja o niej pisałam. To super hyhyhy.
m_kola Zdaję sobie sprawę, że faceci tego nie zrozumieją, ale ciekawe jakby był deal - więcej damskich autoaktów za męskie. :cool:
Bo trzeba zrobić tak, że autoakty można wstawiać raz na dwa tygodnie. Bo się serwery zapychają, i nie może być tak, że ktoś sobie ciągle takie autoakty wstawia. Po kilka na dzień. No po prostu nie może, bo to ten... niezgodne z regulaminem.
Reputacja... tia... myśli, że mnie sprowokuje... niedoczekanie. Rozgryzłam go. :D
Ależ to nie On tak myśli - tak myślą wszyscy! Nawet Ty tylko w odniesieniu do facetów ("cie-nia-cy!!") ;)
Pytanie brzmi, kto pierwszy się złamie..
To może na początek topless za topless?? ;-)
no to żeście poszaleli.. nie ładnie..nie ładnie...
za karę narazie nic wam nie dam.. o... a pomysl mi sie w glowie zrobił.. ale skoro tak to będzie opóźnienie..:)
obawiam sie jednak ze te zdjecia bedą gorsze.. do prawdziwego aktu nie dojrzałam ... a ponawiać te same kadry to chyba bez sensu.. no ale sie zobaczy...
to moze dam cos starego.. napewno nizszej klasy niz tamte no ale.. za czasow gdy bylam słodką blondynka :Di.. nie milam bardzo pojęcia o PSuciu :???:
więc.. obrobka moze byc..tragiczna?:)
6.
7.
zdjecia te daje na wzror zebyscie zobaczyli w jak krotkim czasie zrobilam postepy.. hy:).. foto wykonane gdzies tak kolo stycznia.. moze lutego.. pierwsze kroki z moim aparatem
Ale spojrzenie to samo... dziarskie.
wiedzialm, ze ktoś to napisze :mrgreen::mrgreen:
to sie nie zmienia ..:)
Szóstka pełna niedomówienia, te spojrzenie nęcące i wielce obiecujące- figlarne;-)
Podoba się. Pozdrawiam.
Sweet powraca.. z kolejnymi probami...
na poczatek jednak ktotki wstep.. w zdjeciach tych.. chodziło o ARTYZM
krytyka nie jest szkodliwa, tylko brak krytyki przynosi szkode :wink:
1.
2.
jak naprawie kompa to dam inną wersję 2.. bo tutaj mamy "czarną czerń" ;)