Odp: Cudze dzieło w kadrze
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
A mógł pofatygować się w dzień wolny, kiedy szansa na mniej aut w kadrze znacznie wzrasta. Do tego mógł spróbować zrobić zdjęcia fragmentów murala i poskładać je w jakimś programie. Myślę, ze o to chodziło krytykom - że nie wykorzystał wszystkich możliwych opcji, żeby zdjęcie było jak najbardziej udane.
Pozdr
O wlasnie.I wtedy byłaby (ściana)wypstrykana,a nie pstryknięta.Zycie,samo życie.Pisalem pokretnie o podejsciu.
Cytat:
Zamieszczone przez
kowal73
Mirku luzik :) nie tutaj problem
Sorki yamada bo ciebie znam i lubię ale nie wiem czy ta praca zasługuje na tak wysokie oceny
wszystko z ost 12 godzin
A miło mi, że mnie lubisz, ale czemu mnie pytasz o oceny za zdjęcie?
To zdjęcie yło robione na Piotrkowskiej z drugiej strony ulicy, z chodnika. Pionowa panorama składana z trzech lub czterech zdjęć i leciutko wyprostowane. Wrażenie jest takie jakby robione było z drugiego piętra.
Cytat:
Zamieszczone przez
kowal73
E tam złośliwiec. Miałem dać 1. Ale stwierdziłem, że dodam +1 za to, że autorowi się chciało i za odwagę, że wrzucił do galerii.
T.
---------- Post dodany o 12:11 ---------- Poprzedni post był o 12:07 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Albo przechodzący policjanci na patrolu + mural powyższy :twisted:
Osobiście nawet byłbym skłonny posiedzieć parę godzin żeby trafić taki kadr :P
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
A miło mi, że mnie lubisz, ale czemu mnie pytasz o oceny za zdjęcie?
Przeprosiłem ciebie ponieważ posłużyłem się zdjęciem które wykonałeś, co do ocen jest to pytanie otwarte nie skierowane bezpośrednio do Ciebie. Jest to doskonały przykład oceniania na forum. Zdjęcie które jest poprawnie, wykonane przez uczestnika ze stażem na forum, który się udziela, jest oceniane mało obiektywnie i wdł ocen ociera się o perfekcje.
Cytat:
Zamieszczone przez
kowal73
Panowie zaczynacie udowadniać Bikerowi, że nie potrzebnie robi zdjęcia, a to nie miłe/.../
Paczę i widzę kowal73 reaktywacja! Tylko znowu gdzie nie Zniknij.
Co do Bikera racja, nie miłe by było, ale nikt Janusza nie pędzi od zdjęć.
Cytat:
Zamieszczone przez
kowal73
Przeprosiłem ciebie ponieważ posłużyłem się zdjęciem które wykonałeś, co do ocen jest to pytanie otwarte nie skierowane bezpośrednio do Ciebie. Jest to doskonały przykład oceniania na forum. Zdjęcie które jest poprawnie, wykonane przez uczestnika ze stażem na forum, który się udziela, jest oceniane mało obiektywnie i wdł ocen ociera się o perfekcje.
Uważasz, że inni źle oceniają a sam oceny nie wystawiłeś pod żadnym z przywołanych zdjęć. Ciekawe dlaczego?
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Uważasz, że inni źle oceniają a sam oceny nie wystawiłeś pod żadnym z przywołanych zdjęć. Ciekawe dlaczego?
Zapewne z braku czasu i niecheci kopania się z koniem...
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
i dochodzimy do sedna, Yamade kojarzę powinienem za zdjęcie dać ocenę "dobrą" czyli 3 ale po grzyba mam psuć statystykę, wiesz jakiego moralniaka miałem jak pod zdjęciami nynego dałem 4 (i to z bonusem) , tylko nyny zdaje sobie sprawę że w światku przyrodniczym zdjęcia są ok ale nad warsztatem trzeba pracować.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Zapewne z braku czasu i niecheci kopania się z koniem...
Znaczy się, galeria nie ma sensu?